logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak na výběr správné dlažby na terasu

Terasa nachází v domech využití především v létě, kdy teploty pravidelně šplhají přes příjemných 20 stupňů. Terasa slouží jako prostor k relaxaci, ke grilování či kávě s rodinou či přáteli.

Základem je vkusná terasa bez rušivých prvků jakožto oáza klidu, do které se bude každý člen domácnosti rád vracet a trávit zde čas. Tuto část domu proto není radno podcenit.

Při zařizování terasy je třeba myslet i na správný výběr podlahy. Kvalitní dlažba v barvě ladící se zbytkem domu i exteriéru bude přinášet radost po mnoho let a zároveň může výrazně ulehčit starosti o úklid. Eshop dlažba.cz nabízí širokou nabídku dlažby na terasu v nejrůznějších barvách od několika výrobců.

Jak vybrat dlažbu na terasu?

Při výběru dbejte na základní vlastnosti, kterými by dlažba na terasu měla disponovat. Měla by být odolná proti přírodním živlům, tedy proti mrazu, dešti i působení slunečních paprsků. Zároveň vybírejte dlažbu otěruvzdornou a protiskluzovou - toto platí i pro výběr dlažby k bazénu. Předejdete tak nešťastným nehodám na kluzké dlažbě.

Jaký design dlažby zvolit?

Vzhled dlažby pak záleží na osobních preferencích, e-shop nabízí dekory od imitace dřeva až po imitaci přírodního kamene či betonu. Velikost různých druhů dlažby se liší, ať už jsou vaše preference jakékoliv, jistě si vyberete i vy. Zajímavým řešením je rovněž dlažbu propojit s interiérovou, přechodu si ani nevšimnete a dům bude působit jednotným dojmem.
dlazba.cz
logo dlazba.cz

V rámci webu dlazba.cz nabízíme kvalitní dlažbu a obklady renomovaných italských keramiček za příznivé ceny. Specializujeme se jak na interiérovou, tak i na venkovní dlažbu. Do našeho sortimentu též spadá sanita a vybavení do koupelen.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.