logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Baumit obsadil 1. místo v Ratingu výrobců a dodavatelů stavebních výrobků, technologií a služeb

Baumit obsadil první místo v Ratingu výrobců a dodavatelů stavebních výrobků, technologií a služeb (RABF) za období 2015–2019, který dlouhodobě hodnotí zúčastněné subjekty především z pohledu nabízené kvality.

Každoroční vyhodnocení a slavnostní vyhlášení oceněných jednotlivců a firem připravuje Nadace pro rozvoj architektury a stavebnictví (ABF), která již několik let velmi podrobně zpracovává velké množství vstupních dat o výsledcích celostátních, regionálních i oborových přehlídek a soutěží, v nichž na 200 odborných porotců, nezávislé expertní skupiny i laická veřejnost hodnotí jednotlivé služby i výrobky.
Společnost Baumit zvítězila v kategorii dodavatelů stavebních výrobků, technologií a služeb pro období let 2015 - 2019, a to mezi celkovým počtem 131 zúčastněných subjektů.



Baumit, spol. s r.o.
logo Baumit, spol. s r.o.

Zateplení fasád, zateplovací systémy / omítkové systémy - strojní omítky, sádrové omítky a stěrky, sanační omítky, omítkový systém pro zdravé bydlení / probarvené fasádní omítky a barvy, kreativní omítky / lité podlahy a samonivelační stěrky / program pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.