logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

HDL – novinky pro automatizaci budov a chytré domy

Jako každý rok neustále rozšiřujeme a vylepšujeme design a funkcionalitu nástěnných ovládacích prvků automatizovaných budov. Co se týče designu zůstáváme u oblíbeného skla, kovu a pro intuitivní ovládání umožňujeme u určitých typů ovladačů zdarma gravírování ikon na tlačítka.

Nová aplikace WALL určená pro nástěnné tablety HDL-MTS10 a HDL-MTS57 mění tyto displeje v komfortní ovládací prvek s kapacitou mnoha desítek ovládaných spotřebičů. Nově je na českém trhu představen výkonový stmívač HDL-MDH0610A.4D s kapacitou 6 x 10 A. Tento fázový stmívač dokáže díky své špičkové technologii stmívat i LED nebo elektronické zdroje. Vzhledem ke své kapacitě pokrývá potřeby větších sálů, výrobních hal atd.
Další novinkou je doplnění řady Buspro i KNX modulem CoolBox-VRV. Použitím tohoto modulu lze sběrnici chytrého domu Buspro nebo KNX propojit s klimatizačními jednotkami většiny světových značek, a učinit tak klimatizaci součástí chytrého domu.

Které výrobky investoři žádají nejčastěji a které výrobky vyžadují více osvěty a veletrh je právě příležitostí je veřejnosti více představit a ukázat výhody?

          nástěnný ovladač HDL-MTS57
nástěnný ovladač HDL-MTS57
Na danou otázku se dá podívat ze dvou úhlů pohledu. Investory nejvíce přitahují výše zmíněné ovládací prvky, jelikož se jedná o viditelnou část inteligentní elektroinstalace, která musí ladit s interiérem stavby a zároveň umožňovat ovládat řadu funkcí automatizované budovy, a to jednoduchým a intuitivním způsobem. A tím se dostáváme k druhému bodu, což jsou nejčastěji vyžadované funkce automatizace budov. Z naší zkušenosti investor začíná s řízením osvětlení, stínění, vytápění a klimatizace, neboť právě kombinací daných funkcí lze docílit výsledné tepelné pohody, komfortu a úspory energií. Jelikož HDL dodává decentralizovaný modulární sběrnicový systém, je možné jej postupně rozšiřovat o další funkce jako například řízení audia a videa, spotřebičů, zavlažování, zabezpečení atd. Zde je vhodné upozornit, že i již instalované systémy třetích stran mohou být integrovány do jednoho a ovládány jedním typem ovladačů či aplikací, což právě HDL systémy automatizace budov nabízí.

Proč si vybrat právě HDL?
Naši nejnovější nabídku Vám rádi představíme a zveme Vás k návštěvě našeho stánku na veletrhu FOR ARCH 2020 v Praze, kde si budete moci vyzkoušet ovládání funkční expozice inteligentní budovy. Více informací o produktech HDL.


HDL Automation s.r.o.
logo HDL Automation s.r.o.

HDL Automation s.r.o. zastupuje značky HDL, IQRC, MyMight, Enertex, smart:)things, Hoteza, Raysgem, Matrix. Dodává škálu produktů od jednotlivých modulů až po kompletní automatizační systémy budov, systémovou elektroinstalací vytváří inteligentní budovy.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.