logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Sportovní hala - Nová Bělá

FEMONT OPAVA s.r.o. má ve svém celkovém portfoliu všech halových objektů také výrobu a montáž sportovních hal.

Reklama

Sportovní haly mají odlišnou stavbu oproti běžným ocelovým halám. Je u nich vždy kladen důraz na co nejvyšší vnitřní rozpon s maximální výškou a to vždy s absolutně volnou vnitřní dispozicí bez dělících a podpěrných konstrukcí. Tyto halové objekty jsou vyráběny z lehkých ocelových profilů v maximální jakosti, tak aby zajistily co nejlepší funkčnost a vzhled výsledné konstrukce.

Dle zadání investora díla můžeme poté nabídnout technické řešení sportovních hal v konstrukčním provedení příhradovém, nebo plnostěnném rámovém, vždy s volnou vnitřní dispozicí, vše je v tomto případě odvislé od konkrétního druhu sportu, pro který by měla sportovní hala sloužit.

Jako jednu z ukázek můžeme aktuálně uvést projekt sportovní haly v Ostravě Nové Bělé, na kterém aktuálně spolupracujeme s generálním dodavatelem stavby BYSTROŇ Group a.s.

Realizace z naší strany zahrnuje výrobu, dodávku a montáž ocelového skeletu sportovní haly a sociálního zázemí, část střešního pláště a kompletní fasádní systém včetně klempířských a zámečnických prvků haly.

Máte-li zájem se o této naši realizaci dozvědět více, sledujte nás zde na našich webových stránkách.
Jsme velice rádi, že můžeme být součástí tohoto projektu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.