logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové IoT bezdrátové snímače

Nové IoT bezdrátové snímače s výstupem do sítě Sigfox přicházejí s novou řadou Sigfox plus pro monitorování teploty, relativní vlhkosti, barometrického tlaku a CO2.

Bezdrátové měření nikdy nebylo jednodušší, díky IoT přístrojům které se připojují do sítě Sigfox. Síť slouží k přenosu velmi krátkých datových zpráv a je optimalizována pro nízkou spotřebu energie. Přístroje přenášejí data ve volném rádiovém pásmu, což přináší levnější provoz, ale také legislativní omezení –zprávy není možné odesílat rychleji než s 10minutovým intervalem. Ideální aplikace pro snímače pracující v síti Sigfox jsou ty, kde postačí odesílat měřené hodnoty s delšími intervaly, od 10 minut do 24 hodin.

Modelová řada byla rozšířená o nové přístroje, které podporují měření CO2 a umožňují připojení až 4 teplotních sond k jednomu přístroji. Velkou výhodou jsou u vybraných modelů až dva sloty pro baterii což znamená mnoho let provozu bez nutnosti výměny baterie případně je také možnost připojení externího napájení u vybraných modelů.

Snímače umožňují nastavit až 2 alarmové meze pro každou měřenou veličinu. Překročení těchto mezí je indikováno zasláním mimořádné zprávy. COMET Cloud, který slouží pro tabulkové a grafické zpracování měřených hodnot, tuto alarmovou zprávu může předat uživateli prostřednictvím e-mailu. Uživatelská data jsou v COMET Cloudu dostupná s neomezenou historií.

Hlavní přednosti nové modelové řady Sigfox plus:

  • delší životnost díky lithiové baterii 3,6V typ "C",
  • až 2 bateriové sloty
  • vstup pro externí napájení ze sítě (W0841E, W6810, W8810)
  • 4 kanály
  • CO2 integrované s rozsahem do 5000ppm případně s externí sondou až do 50 000ppm (W8861)
  • kalibrační list s deklarovanými metrologickými návaznostmi etalonů, který vychází z požadavků normy ČSN EN ISO/IEC 17025
  • záruční lhůta 3 roky

COMET SYSTEM, s.r.o.
logo COMET SYSTEM, s.r.o.

Vývoj a výroba průmyslových a interiérových snímačů teploty, vlhkosti, atmosférického tlaku, koncentrace CO₂ pro techniku budov. Analogové výstupy 4-20mA, 0-10V. Sériové výstupy RS485, RS232. Ethernetové rozhraní - http, smtp, snmp, SOAP, telnet, www ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.