logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Stavebniny DEK prodávají podnikatelům dál – bezkontaktně

Na současnou situaci vzniklou šířením viru Covid-19 zareagovaly Stavebniny DEK okamžitě, a tak nehrozí, že by firmy musely přerušit práce na stavbách vinou nedostatku stavebního materiálu či strojů.

Bezpečnost zákazníků a zaměstnanců je na prvním místě, proto byl ve Stavebninách DEK zaveden bezkontaktní nákup pro podnikatele. Pro co nejrychlejší odbavení je ideální mít předem připravenou a potvrzenou objednávku. Pokud zákazníci dodrží pokyny obsluhy, nepřijdou do kontaktu s jinými zákazníky ani se zaměstnanci. Odbavit lze i zákazníky bez předchozí objednávky, ale vydání zboží bude trvat déle.

Po příjezdu do areálu prodejny všichni dostanou letáček s pokyny a telefonním číslem. Na to pošlou SMS s číslem stání, na kterém zaparkovali a číslem své potvrzené objednávky.

Obsluha prodejny se se zákazníkem telefonicky spojí a instruuje ho o dalším postupu. Z auta zákazník vystupuje pouze pro případnou platbu kartou u okénka dispečera. Odbavenou objednávku přiveze obsluha prodejny zákazníkovi až k vozu, kde zákazník vlastním nebo zakoupeným jednorázovým perem podepíše doklad o převzetí.

Potom už si může zakoupené zboží naložit a odjet. Veškerá obsluha probíhá v rouškách a s rukavicemi.

"Pro bezkontaktní nákup vyvíjíme i aplikaci, která celý proces objednávání a vyzvedávání zboží výrazně zjednoduší. Pro nás je klíčové, že již nyní dokážeme podstatně lépe chránit sebe i zákazníky proti viru,“ říká Vít Kutnar, majitel Stavebnin DEK.

Odbavení může trvat o trochu déle, než je ve Stavebninách DEK obvyklé, ale díky těmto opatřením je zajištěno bezpečí pro všechny po celou dobu nákupu. Materiálu je dostatek a není se třeba obávat, že by práce na stavbách vázly.

Více informací najdete na www.dek.cz.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.