logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

AMPER – chytré a bezpečné domy i celá města v éře 5G technologií

AMPER je největším veletrhem elektrotechniky, energetiky, automatizace, komunikace, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Od 17. – 20. března 2020 se koná na brněnském výstavišti.

Chytrá a bezpečná řešení pro domácnosti i celá města

Nejen novinky největších lídrů v oboru, ale i diskuze na aktuální oborová témata. V rámci AMPER SMART & SAFE CITY proběhnou odborné konference Smart city v praxi a KYBERNETICKÁ BEZPEČNOST 2020. Přímo na veletrhu vystavovatelé uvedou technologické novinky i koncepčních řešení pro chytrá města. Například Konica Minolta představí robustní, modulární a kyber-bezpečnou kameru s prvky umělé inteligence.

Společnost ABB na veletrhu AMPER uvede produktové novinky, které spoluvytváří chytré domácnosti, domy, továrny i celá města. Chytrým systémům, které se starají o bezpečí a komfort jejich uživatelů, se budou věnovat i společnosti HDL Automation, Schneider Electric, ELKO EP, Teco, Wago-Elektro, Niko Slovakia nebo Jablotron Alarms. Prostor pro diskuzi s širší veřejností na tato témata vznikne v rámci AMPER COMPUTER STAGE.

AMPER 5G EXPERIENCE ZONE – 5G naživo!

Představení sítě nové generace 5G a výsledků testování a využívání ve vybraných městech uvede na veletrhu AMPER společnost Vodafone. Dozvíte se například, jaké inovace umožní MPN (mobile private network) postavená na 5G, jak pomůže ve výrobě AR/VR technologie, nebo jak vypadá první „5G smart factory“ na výrobu elektromobilů v německém městě Aachen. Nejen zástupce municipalit budou zajímat výsledky testování a využívání 5G technologií pro rozvoj chytrých měst. Vodafone buduje svou digitální strategii v Ústí nad Labem, Karlových Varech a Jeseníku.


Terinvest, spol. s r.o.
logo Terinvest, spol. s r.o.

Terinvest, spol. s r.o., je pořadatelem významných veletrhů s mnohaletou tradicí. Veletrh AMPER je každoročně největší událostí v oblastech elektrotechniky, energetiky, automatizace, ICT, osvětlení a zabezpečení v ČR i na Slovensku. Pravidelně se jej ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.