logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Schneider Electric získal nejvyšší ocenění v soutěži iF Design Award 2020

LED pracovní světlo Thorsman získalo hlavní cenu Gold Design Award 2020 v kategorii Nástroje.

Nezávislá odborná porota prestižní mezinárodní soutěže iF DESIGN AWARD ocenila zejména jeho inteligentní plastový rám, který je zároveň dostatečný pro uložení kabelu, chrání lampu před poškozením a umožňuje jednoduchou a variabilní manipulaci.


Vítěze soutěže iF DESIGN AWARD vybíralo 78 nezávislých odborných porotců z oblasti designu, průmyslu a architektury z 20 zemí světa. V německém Hamburku posuzovali společně celkem 7 298 produktů. Světlo Thorsman Worklight společnosti Schneider Eletric je jedním ze 75 vítězů. Ocenění budou předána 4. května v rámci
iF design award night 2020
v Berlíně.

Geniálnost v jednoduchosti

Na porotu zapůsobila jednoduchost a důmyslnost produktu. Ten je tvořen z běžné plastové půlené trubky, která je lehká, přitom dostatečně robustní, aby chránila kabel i LED lampu. Trubkový rám je zároveň důmyslnou rukojetí, která uživateli umožňuje snadnou manipulaci s produktem, i v případě, že je lampa horká. Díky inteligentnímu rámu lze pracovní světlo Thorsman umístit stabilně na zem nebo na stojan, integrovaný hák pak poslouží k zavěšení. Pracovní světlo lze nastavit do několika pozic a otáčet s ním, aby bylo zajištěno přesné a přímé osvětlení. Produkt se snadno přepravuje, přenáší, skladuje a své uplatnění najde například na stavbách, dílnách, ve skladech, garážích, nemocnicích nebo sportovních zařízeních.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.