logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Biosuntec v Ostravě přednášel projektantům i laické veřejnosti

Letošní Infothermy se účastnila také společnost Biosuntec CZ. Přednáška na téma "Energetický systém pro RD s návazností na dotaci Nová zelená úsporám" zaujala celý sál, vč. redaktora Českého rozhlasu.

Na mezinárodní výstavě v Ostravě se letos poprvé prezentovala také společnost Biosuntec a na jejím stánku bylo neustále rušno. Tato společnost zaujala návštěvníky zejména komplexností a rozsahem poskytovaných služeb. Biosuntec provází klienta od prvotní energetické optimalizace projektu, navazuje úzkou spolupráci s klientovým projektantem, provádí projekci vytápění, vzduchotechniky i fotovoltaiky, pokračuje dodávkou a instalací systému Biosuntec Home, (který následně servisuje) a končí obstaráním dotace. Rozsah činností a služeb je pro investora velmi zajímavý, protože již od začátku mu energetiku v domě vč. dotací řeší jedna firma.

Energetickou optimalizaci provádí firma bezplatně, obvykle do 14 dnů od zaslání projektové dokumentace, či studie.Tato optimalizace investorovi napoví, zda je pro něho výhodné, žádat o některý z dotačních titulů NZÚ (nejčastěji 485 tis.Kč). Z optimalizace vyplyne, jaké úpravy by bylo potřebné provést v obálce domu, jak je třeba navrhnout vytápění a zároveň dostane podrobné informace o řešení ostatních energií v domě. Dále investor obdrží hrubou cenovou kalkulaci, vč. doby návratnosti a informaci o předpokládaných měsíčních nákladech na energie.

Pokud se chcete dozvědět, zda se i vám vyplatí některý z dotačních titulů z programu NZÚ a nebo chcete poznat komfortní energetické řešení v podobě systému Biosuntec Home, můžete na adresu biosuntec@biosuntec.cz zaslat vaši projektovou dokumentaci, případně se objednat na některou z prohlídek.


Biosuntec CZ s.r.o.
logo Biosuntec CZ s.r.o.

Firma zpracovává energetické studie a analýzy pro rodinné a bytové domy, vč. PENB, projektuje vzduchotechniku a fotovoltaiku a dodává patentovaný energetický systém Biosuntec Home, na který obstarává státní dotace. Firma zákazníkům poskytuje komplexní ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.