logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Veletrh MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT 2020: integrace je klíč k budoucnosti

Za necelé dva měsíce se otevřou brány 42. ročníku veletrhu MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT - předního světového veletrhu věnovaného oboru TZB - obytným a průmyslovým instalacím, klimatizaci a obnovitelným zdrojům energie.

Reklama

Letošní ročník proběhne ve dnech 17. - 20. března 2020 v italském Miláně za účasti 2 100 vystavovatelů a znovu tak potvrdí významnou pozici veletrhu MCE v globálním kontextu.


V šestnácti rozlehlých halách budou představeny špičkové systémy a řešení italských a mezinárodních firem z 54 zemí v oblasti vytápění, klimatizace, chlazení, ventilů, hardware, sanitární techniky, úpravy vody a obnovitelné energie, ale i domotiky a automatizace budov. Nové uspořádání výstavního prostoru logicky propojí systémy TZB z hlediska energetické účinnosti, úspor a respektu k životnímu prostředí a posílí synergii a integraci mezi všemi odvětvími s cílem optimalizovat prohlídku expozic pro více než 160 tisíc očekávaných návštěvníků veletrhu ze 140 zemí.

Výstavní část bude jako vždy doplněna bohatým konferenčním programem, organizovaným ve spolupráci s předními asociacemi, koordinovaným opět předsedou vědeckého výboru, profesorem Vittoriem Chiesou z Energy & Strategy Group, Polytechnic University of Milan. Pro návštěvníky jsou připraveny další akce a inciativy, např. „Percorso Efficienza & Innovazione“ - seznam nejmodernějších produktů a řešení v efektivitě a úspoře energie – ukázka budoucnosti oboru HVAC&R, který sestaví Polytechnická univerzita v Miláně. Seznam bude k dispozici online na www.mcexpocomfort.it a příslušné stánky vystavovatelů budou výrazně označeny. Další bude „MEP BIM Forum“ v hale 10, kde odborníci z Polytechnické univerzity v Miláně, zástupci asociací, softwarových domů, výrobců TZB a další specialisté budou vysvětlovat novinky ve výrobě, instalacích a údržbě zařízení v souvislosti s příležitostmi, které nabízí nové digitální nástroje. Nová sekce „Intelligence (use of) Water” v hale 14 bude propagovat „hodnotu vody“ prostřednictvím inteligentních a technologických řešení pro koupelny a pro optimální využití tohoto vzácného přírodního zdroje. Ve spolupráci s institucemi, průmyslovými, vědeckými a asociačními partnery budou připraveny přednášky na aktuální téma „ENERGY EFFICIENCY 4.0” v hale 10 pro profesionály ve výrobním sektoru.

Nové technologie pro komfort, stále více využívající digitální dimenzi řízení, kontroly a měření, efektivní správu zdrojů a výroby energie z obnovitelných zdrojů, ideálně doplňující technologie TZB a směřující k integrovaným zařízením v inteligentních budovách a v budoucnu i inteligentních městech, se představí v sekci „THAT'S SMART“, věnované HVAC&R a elektrické energii. Prezentaci produktů doplní technické workshopy pořádané ve spolupráci s Polytechnickou univerzitou v Miláně na témata: autonomní vozy na síť, digitalizace energie, PV & inteligentní ukládání energie, od zelené energie po indikátor inteligence budov.

Novinky a další informace o veletrhu MCE - MOSTRA CONVEGNO EXPOCOMFORT jsou k dispozici na www.mcexpocomfort.it
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.