logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Úprava suroviny z truhlářských provozů pro malokapacitní peletovací linku ML200

Vyhověli jsme poptávkám truhlářských provozů na snadnější zpracovávání suroviny. Dosáhli jsme toho podrcením suroviny na kontinuální jemnou frakci a dovlhčením v mixážním nerezovém šneku.

Reklama

Certifikovaná peletovací linka ML200 je určená pro truhlářské, dřevařské a zemědělské provozy. V základním provedení zpracovává surovinu o vlhkosti 13-15%.

Příjem suroviny

Příjem piliny do zásobníku je v základní sestavě řešen ručně. Vybírací rotační systém v zásobníku zabrání klenbování suroviny a umožní jeho úplné vyprázdnění.

Lisování

Vlivem frekvenčního měniče je surovina plynule dávkována do lisovacího ústrojí prstencového granulátoru. Rolny jsou mazány automatickou maznicí, u které je možné nastavit podávání maziva průběžně.

Chlazení

Z granulátoru hotové pelety vstupují do samotného chladiče. Ve střední části chladiče je kapacitní čidlo, které spolu s elektronikou v rozvaděči technologie řídí celý proces chlazení pelet. Chladič je vybaven roštem s pneumatickým pístem, který otevírá a zavírá chladič. Při otevření chladiče se dávky hotových pelet cyklicky vypouští do spodní násypky.

Balení

Pod násypkou chladiče je umístěn pásový dopravník 2,5 m (1,1 kW) pro odvádění pelet do zvoleného obalu uchyceného v podpěrném stojanu.

Specifikace ML200

  1. Zásobník s vybíracím rotačním systémem
  2. Dávkovací šnek
  3. Vibrační dávkovač s magnetickým separátorem
  4. Granulátor prstencový s automat. mazáním rolen
  5. Box odrolu pelet
  6. Chladič
  7. Aspirace
  8. Pásový dopravník
  9. Stojan na balení do pytlů (bez váhy)
  10. Elektroinstalace s ovládáním
  11. Specifikace přípravy suroviny

  12. Drtič 3 kW
  13. Mixážní nerezový šnek s úpravou vlhčení
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.