logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Hlad na stavbě vyřeší novinka – poctivá jídla DEK

Zákazníci Stavebnin DEK mohou v prodejnách zakoupit nejen stavební materiál a potřebné doplňky, ale nově také hotová jídla určená k ohřátí v práci, na cestách i doma.

"Zařazení DEK jídel bylo pro nás logickým krokem a vyslyšením proseb zákazníků. Denně našimi prodejnami projde velké množství zákazníků, kteří jsou častokrát pod časovým tlakem a nemají v průběhu dne čas a prostor na kvalitní jídlo,“ říká Petr Slanina, produkt manažer, který má vývoj a prodej DEK jídel na starosti. „Z toho důvodu jsme náš sortiment rozšířili o sterilovaná jídla, která si mohou zákazníci vzít společně s nákupem materiálu, nemusí řešit jejich uskladnění v chladu a mohou si je kdykoliv v průběhu dne sníst. V naší nabídce se jedná o novinku, kterou samozřejmě budeme rozšiřovat a posouvat dále, ale již nyní se nám vracejí pozitivní ohlasy od našich zákazníků, kteří jídlo vyzkoušeli."

Stavebniny DEK při vývoji a výrobě jídel spolupracují s renomovaným dodavatelem, který se na trhu gastronomie pohybuje od roku 1998. Všechna jídla jsou připravována v ČR, s vysokými nároky na kvalitu a chuť, jsou vyrobena bez éček, umělých dochucovadel a barviv. V nabídce je nyní 12 tradičních českých receptů, další budou postupně přibývat.

Připravená a již balená jídla jsou konzervována v autoklávu, kde se sterilují za vysoké teploty a tlaku. Neotevřené krabičky lze díky tomu uchovávat až 6 měsíců při teplotě do 30 °C, což je praktické zvláště na cestách. Pokrm lze snadno připravit v mikrovlnce, v hrnci nebo na pánvi. Případně lze na 10–15 minut ponořit uzavřený obal do vroucí vody.

Jídla lze zakoupit ve vybraných prodejnách Stavebnin DEK nebo v e-shopu www.dek.cz.
Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.