logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Byla zahájena registrace na školení realizačních firem Stavebnin DEK 2020

Školení jsou zaměřená na kvalitní montáž stavebních konstrukcí a firmy si během nich mohou zvýšit svou kvalifikaci a zároveň získat aktuální informace o novinkách ze své specializace.

Stavebniny DEK připravily od ledna 2020 na sto šedesát školení ve třech desítkách témat. Zaměřují se na montáž všech nejčastěji realizovaných stavebních konstrukcí. Od praktických školení na práci s asfaltovými pásy přes montáž střešních oken až po profesionální školení na diamantovou techniku.

"Našimi lektory jsou zkušení řemeslníci a špičkoví techničtí poradci, kteří mají s danou technologií dlouholeté zkušenosti, říká Ing. Petr Řehořka, vedoucí technické podpory nákupu v Atelieru DEK a dodává: "V rámci kurzů účastníci získávají certifikáty o proškolení, které jim poskytují nezanedbatelnou konkurenční výhodu."

O školení Stavebnin DEK je mezi firmami a řemeslníky velký zájem a nezřídka se stává, že kapacita nepostačuje zájmu. Je proto vhodné neváhat a na požadovaná školení se zaregistrovat co nejdříve. Konat se budou ve třiceti městech po celé České republice od 14. ledna do začátku dubna 2020.


Stavebniny DEK
logo Stavebniny DEK

Stavebniny DEK a.s. jsou největší společností českého holdingu DEK, zabývajícího se dodávkami materiálů a služeb pro stavebnictví a výrobou stavebních materiálů. Společnost se od počátku zaměřuje na vysokou odbornost ve výběru optimálních stavebních ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.