logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

BeF Home rozšiřuje sortiment o zakázkovou výrobu nerez boxů

Český výrobce krbových vložek, kamen a dalšího příslušenství BeF Home se specializuje také na zakázkovou výrobu nerezových boxů a krabiček, která probíhá na moderních automatizovaných pracovištích.


Popularita výroby z nerezové oceli stále stoupá. Zásluhu na tom mají zejména její výborné vlastnosti. Výrobky z tohoto materiálu jsou odolné hlavně proti korozím, mechanickým poškozením a mají výtečné ekologické vlastnosti. Až 60 % použitých produktů je recyklovatelných a roztavením jsou znovu použitelné pro další výrobu zbrusu nových předmětů.

Nezanedbatelná je také jejich snadná údržba, vystačíme si většinou s jednoduchým omytím a otřením. Povrch navíc zůstává hladký i při dlouhodobém používání. Pořizovací náklady se více než dostatečně vykompenzují životností, nízkou údržbou a mnoha dalšími příznivými vlastnostmi jako jsou např. klimaticky nestabilní podmínky. Společnost BeF Home využívá prvotřídní technologie i vlastní výrobní a konstrukční kapacity. U nás nemusíte ztrácet čas brouzdáním po internetu a hledat ceny, stačí se jen podívat na naše stránky, kde si zadáte potřebné míry do konfigurátoru. Snadně a hlavně rychle tak zjistíte cenu na míru pro vás vytvořeného boxu či krabice.

Vybírat můžete z dalších doplňkových příslušenství jako jsou madla, úchytky, zámky, spodní dorazy, vnitřní výstelky a různé typy povrchové úpravy výrobku. Boxy a krabičky z nerezové oceli od BeF Home si oblíbili např. řemeslníci z různých odvětví průmyslu na uložení různých pomůcek, nářadí a zboží, majitelé lodí a nákladních aut, chataři či chalupáři, kutilové, nebo zkrátka muži na uskladnění jejich hračiček. Využití je opravdu všestranné jak v interiéru, tak hlavně v exteriéru.


BeF Home, s.r.o.
logo BeF Home, s.r.o.

Jsme český výrobce krbových vložek a krbových kamen. V naší nabídce naleznete jak krbové vložky s teplovodním výměníkem, tak i krbové vložky teplovzdušné, rohové i designové. Naše krby se vyznačují kvalitním zpracováním a moderním designem.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.