logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Tepelné čerpadlo, fotovoltaika, baterie, rekuperace a elektro mobilita v jednom systému!

Jednotné řešení úsporných technologií pro domácnosti i firmy. Výrobky spolu komunikují a jsou spojeny již od výroby, žádné nutné nadstavby a programování nad rámec.

Zdroj tepla se nemusí již rozšiřovat o chytrý termostat, k fotovoltaice se nemusí instalovat wattrouter pro ovládání dalších spotřebičů, k nabíječce elektromobilu není třeba instalovat podružný elektroměr.

Výrobky firmy SunnyCold jsou spojeny komunikačními protokoly přímo od výrobce, umí si informace vyměňovat a měnit tak své chování. Navíc umí řídit i další zdroje tepla. Díky datům z předchozích let z více jak 250ti instalací se algoritmy spolupráce těchto zařízení neustále posouvají a díky vzdáleným bezplatným aktualizacím jsou šířeny mezi všechny uživatele. Vše za velice konkurenceschopné ceny.

Pro více informací kontaktujte rubes@sunnycold.cz


SunnyCold
logo SunnyCold

SunnyCold je jediným výrobcem, který vyrábí moderní tepelná čerpadla a fotovoltaické elektrárny pro domácnosti a menší firmy v České republice, s cílem úspory a cesty k energetické nezávislosti v době drahých energií a poslední šanci zlepšit světové klima.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.