logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Připojíme vás ke slunci. Výhodněji, než kdokoli jiný

Tři ze čtyř zákazníků S-Power Energies požadují solární elektrárny s bateriemi. Solární elektrárny s bateriemi se dají u S-Power pořídit od 95 000 Kč po odečtení dotace. Návratnost systémů se pohybuje od 7 do 14 let.

Reklama

Ceny technologií se meziročně snižují, zatímco ceny energií naopak rostou. České domácnosti jsou vzdělanější, chtějí šetřit a zároveň se chovat ekologicky. Sluneční elektrárna vám ušetří 8 000 Kč až 24 000 Kč ročně.

Trhu dominují bateriová řešení

Zatímco ještě nedávno jednoznačně vedly levnější sestavy bez baterií, letos už tři ze čtyř zákazníků S-Power Energies požadují řešení s akumulací. České domácnosti stále častěji touží po energetické nezávislosti a zároveň jim jde i ekonomickou úsporu. Bateriový systém dokonale zužitkuje energii z vlastní výroby, čímž výrazně klesají účty za elektřinu.

Solární elektrárny s bateriemi se dají u S-Power pořídit od 95 000 Kč po odečtení dotace. Návratnosti systémů se pohybují od 7 do 14 let.

Čekáte na nabídku od dTestu? Garantujeme vám rychlejší dodání a kvalitnější nabídku

Zájem o střešní fotovoltaiku nedávno umocnil i projekt Chci sluneční energii. Ještě nemáte nabídku od dTestu a nechcete na svoji solární elektrárnu čekat? Ozvěte se nám a my vám nabídku rádi zpracujeme.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.