logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Dodávky spotřebičů Fagor na český trh obnoveny

České zastoupení začíná psát novou kapitolu své historie

Španělský FAGOR nově pod vedením společnosti CNA Group obnovil výrobu ve svých domácích továrnách a nadále usilovně pracuje na svém plnohodnotném návratu do obchodu napříč celou Evropou. A stejně tak pracuje na obnově dodávek zboží a tvorbě nabídek pro své obchodní partnery české zastoupení v podobě společnosti FAGOR Elektro.

Reklama

Logo CNA group
 

FAGOR CNA Group, včetně českého zastoupení, již nastartovala projekt obnovy své činnosti na plné obrátky. Jde jak o samotnou výrobu domácích spotřebičů, servis, tak i ostatní aktivity. Struktura výrobků FAGOR bude obdobná jako dříve, ale obohatí se o zkušenosti nového vlastníka, skupiny CNA Group, a proto lze v blízké době očekávat pozitivní synergický vliv na celý systém.


V posledním vydání magazínu SELL jste se mohli dočíst o návratu značky FAGOR mezi aktivní subjekty včetně obsáhlého rozhovoru s generálním ředitelem českého zastoupení panem JUDr. Miloslavem Filipem. Od té doby uplynuly více než dva měsíce a firma na českém trhu urazila další kus cesty ke kompletnímu obnovení své činnosti. Představila například nový katalog vestavných spotřebičů, stejně jako katalog malých domácích spotřebičů. A většinu nabízeného zboží má již připravenou k odběru ve svém skladu, přičemž zbytek modelů průběžně doplňuje. Nyní chystají zástupci firmy katalog volně stojících spotřebičů, který by měl být k dispozici koncem února.

FAGOR mezi elitou – FAGOR PREMIUM

5 důvodů proč vsadit na FAGOR

 

S novým vlastníkem přichází samozřejmě také nová obchodní strategie, jejímž základním kamenem je značku FAGOR prezentovat coby výrobce prémiových spotřebičů. FAGOR by neměl být vnímán jako dodavatel levné bílé techniky, za kterého ho někteří považují především vlivem výprodeje zboží za akční ceny po utlumení činnosti v roce 2013. Kvalitu i technologickou vyspělost zboží dokládá již výše zmíněná nabídka vestavných spotřebičů řady FAGOR PREMIUM, u níž naleznete i tak vyspělé spotřebiče, jako například indukční desku IF-6000 se 4 varnými zónami, které se dají spojit do jedné velké, při doporučené koncové ceně 24 990 Kč. Z vestavných trub je to zase prémiově vybavený model 6H-876A TCX s pyrolýzou druhé generace, parní funkcí, teleskopickými pojezdy, pestrou nabídkou přednastavených receptů a vnitřním objemem 58 l. A určitě vás zaujme také kompaktní kombinovaná trouba 6H-600B TCX s výškou 45 cm. Jedná se o kombinaci plně multifunkční a mikrovlnné trouby s vnitřním objemem 40 l, 11 programy a kuchařkou s 13 přednastavenými recepty. Katalog obsahuje samozřejmě také vestavné chladničky, množství digestoří, myček nádobí, dalších modelů trub, varných desek a dalších spotřebičů.


LVF78IT
LVF78IT
IF-6000VS
IF-6000VS

CFB-1000AIX
CFB-1000AIX
FE-9314 X
FE-9314 X

Co očekávat dále v roce 2015?

Normalizace činnosti společnosti je hlavním úkolem obnoveného českého týmu, který spolu za podpory španělských kolegů postupně kompletuje nabídku výrobků. Už koncem března můžete proto očekávat nové pračky značky FAGOR, k nimž vám přineseme konkrétní informace v příštím vydání magazínu SELL. V dubnu se můžete také těšit na nové volně stojící chladničky a mrazničky. V druhé polovině roku pak očekáváme také zbrusu nové vestavné spotřebiče. Rozhodně se je na co těšit.

Kdo zajišťuje servis spotřebičů FAGOR?

Veškeré záruční opravy spotřebičů, servisní síť a s tím spojenou celou servisní agendu zajišťuje pro naši společnost firma PERFEKT SERVIS, spol. s r. o. Bylo aktivováno telefonní číslo 840 557 799 pro Česko a 0907 96 08 47 pro Slovensko, na která je třeba hlásit všechny záruční reklamace. Nové kontaktní informace, prosím, předávejte také koncovým zákazníkům, kteří od vás spotřebiče Fagor koupí.

Více informací a aktuální katalogy naleznete na nových webových stránkách FAGOR ČR na adrese www.fagorcnagroup.cz.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.