logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Nové adsorpční odvlhčovače Dantherm řady AD

Řadu adsorpčních odvlhčovačů Dantherm aktuálně oživili dva nadupaní nováčci s označením AD. Stejně jako jejich předchůdcům, i jim nejsou extrémní podmínky cizí. A nabízí mnohem víc. V čem jsou jiní?

Extrémní podmínky nejsou překážkou

Řada adsorpčních odvlhčovačů AD je od samého počátku převážně určena do prostor, které jakýmkoli způsobem trpí vlhkostí a/nebo vyžadují z jakýchkoli důvodů trvalou regulaci vlhkosti. Pro adsorpční odvlhčovače AD nejsou překážkou ani prostory s extrémními podmínkami, jako jsou teplota či vlhkost. Bez problému tak zvládnou prostředí v teplotním rozsahu -10 až 35°C a vlhkost 0 až 100% RH. Zvláště při specifických potřebách, nejčastěji v průmyslu je schopnost poradit si s extrémními podmínkami a požadavky na teplotu a/nebo vlhkost velkou výhodou. Nebojí se provozu ve výrobnách, sušárnách, vodárnách, skladech, při odstraňování škod a dalších výzev.

Přečtěte si celý článek


PERFEKTUM Group, s.r.o.
logo PERFEKTUM Group, s.r.o.

Systémy úpravy a řízení vlhkosti vzduchu: Adiabatické zvlhčovače. Adsorpční odvlhčovače. Odvlhčovače - bazénové, průmyslové, komerční a domácí, stavební. Odvlhčování při výrobních procesech a skladování. Tvorba mikroklimatických vlhkostních zón. Dodavatel ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.