logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

2019: Rok LPG! Využijte státní dotace

Využijte vysoké státní dotace v rámci programů Kotlíkové dotace a Nová zelená úsporám dokud to jde a vytápějte propanem od PRIMAGASu!

2019: Rok LPG! Využijte státní dotace

Ušetřete ovzduší i svou kapsu!
Ministerstvo životního prostředí, Evropská unie i společnost PRIMAGAS vyvíjí aktivity směřující ke snížení emisí znečišťujících látek z lokálních topenišť.Tento rok lze tedy čerpat dotace na výměnu kotlů 1. a 2. emisní třídy – jejich provoz bude totiž od 1.9.2022 úplně zakázán.

V letošním roce roce probíhá poslední výzva v rámci Kotlíkové dotace MŽP, zaměřená na výměnu kotlů na pevná paliva. Realizaci úsporných opatření pak lze kombinovat s programem EU Nová zelená úsporám, která podporuje především zateplení a výstavbu pasivních rodinných domů. Při kombinaci obou programů je možné získat ještě dotační bonus. Nechce se Vám řešit papírování nebo nesplňujete některé z kritérií pro získání dotací? Máme pro Vás speciální akci - dotace PRIMAGAS na nový plynový kotel, ať už v současnosti vytápíte jakkoliv - stačí s námi uzavřít smlouvu a začít odebírat LPG! Je to ekologické, komfortní a spolehlivé palivo.

PRIMAGAS dotace umí!

Jejich renomovaní partneři Vás provedou celým procesem dotace, Vy jen šetříte - peníze i přírodu.
Kontaktujte svého obchodního zástupce ještě dnes, nebo vyplňte poptávkový formulář


PRIMAGAS s.r.o.
logo PRIMAGAS s.r.o.

Společnost Primagas je přední český dodavatel LPG a LNG. Primagas dodává LPG - propan butan do zásobníků, čerpacích stanic LPG a v PB láhvích ocelových a kompozitních plastových. LPG lze využít pro domácnosti i firmy k vytápění, přípravě teplé vody, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.