logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyměňte klasické světelné zdroje za LED technologii

Šetřete vaše oči i peníze a vyměňte klasické žárovky za LED zdroje. Jejich výhodou je kromě úspornosti také dlouhá životnost a výkonnost.

Vyměňte klasické světelné zdroje za LED technologii

Vybírat můžete podle velikosti patice nebo závitu, podle tvaru, výkonu, barvy vyzařovaného světla a úhlu vyzařování.
Za zmínku stojí řady Filament, které vynikají svým vzhledem. Díky pokročilému typu diod imitujícími vlákno, jsou podobné klasickým žárovkám. Jsou vhodné do svítidel, která mají zdroj přiznaný a viditelný, protože jsou velmi dekorativní.
Pokud máte v kanceláři zářivková svítidla, pouvažujte nad výměnou klasických zářivkových nebo halogenových trubic za LED trubice. Mají delší životnost a jejich výměna je neuvěřitelně snadná a rychlá.
Vybírat můžete z LED trubic Philips z řady LEDtube CorePro, které jsou cenově dostupným řešením pro náhradu zářivek T8. Nabízí oproti běžnému osvětlení významné úspory energie a jsou ekologickým řešení.
Při výběru světelných LED zdrojů myslete na to, kam je budete umisťovat a dbejte na správnou barvu vyzařovaného světla. Do ložnice, dětského nebo obývacího pokoje je dobré instalovat zdroje s teplým bílým světlem, které je vhodné pro relaxaci a nenaruší spánek. Naopak v pracovně je dobré svítit neutrálním bílým světlem, které podporuje aktivitu a bdělost.


K & V ELEKTRO a.s.
logo K & V ELEKTRO a.s.

K&V ELEKTRO a.s. je českým prověřeným velkoobchodním a maloobchodním prodejcem elektroinstalačního materiálu. Nabízí široký sortiment jako svítidla, světelné zdroje, vypínače, zásuvky, jističe, kabely a mnoho dalšího elektromateriálu skladem. Využít můžete ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.