logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

14. společenský ples Cechu topenářů a instalatérů České republiky

16. února 2019 (sobota) od 19.00 hodin v hotelu CONTINENTAL Brno jsme pro vás připravili nezapomenutelný večer plný příjemné kulturní zábavy, hudby ale i zajímavých gastronomických zážitků.

Vážení členové Cechu topenářů a instalatérů České republiky,
přijměte od nás pozvání na 14. společenský ples Cechu topenářů a instalatérů České republiky, který se bude konat dne 16. února 2019 (sobota) od 19.00 hodin v hotelu CONTINENTAL Brno, Kounicova 6.

Připravili jsme pro Vás nezapomenutelný večer plný příjemné kulturní zábavy, hudby ale i zajímavých gastronomických zážitků.
K tanci a poslechu HITY 60. až 80. let české popmusic pod taktovkou zpěváka Stanislava Hložka, taneční ukázky DANZA Brno, moderátorem večera bude Mgr. Viktor Janč.

Ples je spojen s tradičním rautem, bohatou tombolou spojenou s degustací moravských vín. Moc se těšíme na setkání s Vámi a věříme, že tento večer bude naplněn dobrou zábavou a příjemnou atmosférou.

  • Rezervace slosovatelných vstupenek probíhá online, na cti@cechtop.cz od 7. 1. 2019 do 30.1.2019
  • Ubytování včetně parkování je zajištěno v hotelu CONTINENTAL Brno, Kounicova 6

Nabízíme Vám výjimečnou příležitost k příjemnému setkání členů cechu a jejich přátel, chceme vytvořit prostor pro společenská setkání během celého večera.

Těším se na setkání s Vámi
Bohuslav Hamrozi, prezident CTI ČR



Cech topenářů a instalatérů ČR
logo Cech topenářů a instalatérů ČR

Odborné vzdělávání, kurzy a odborné publikace. Tvorba a vydávání odborných publikací Topenářské příručky, Topenářských svazků (TS) a Topenářských pravidel (TP) a cechovního časopisu pro tepelnou techniku a instalaci pod názvem CTI INFO. Účelem a cílem ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.