logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Spolupráce společností Fronius a BYD

Rakouský specialista na energetická řešení Fronius Solar Energy a čínský high-tech podnik BYD stvrzují své strategické partnerství. Společnost Fronius je jediným poskytovatelem řešení, která prostřednictvím akumulátoru BYD Battery-Box HV v případě nouzového napájení zásobují i třífázové spotřebiče. Tím je Fronius o další krok blíže vizi 24 hodin slunce.

Spolupráci společností Fronius a BYD nedávno oba podniky stvrdily při návštěvě delegace čínského výrobce v rakouském Gmundenu. „Těší nás, že můžeme společně s renomovaným a angažovaným partnerem, jakým je společnost Fronius, nabízet velmi kvalitní kombinace řešení,“ vysvětluje Julia Chen, ředitelka globálního prodeje akumulátorů BYD. „Chtěli bychom společně podporovat další rozvoj obnovitelných energií.“

Třífázové nouzové napájení pro nejvyšší možnou nezávislost

Velkou výhodou je třífázový nouzový napájecí zdroj. Ten zajišťuje nejvyšší možnou nezávislost a flexibilitu. „Stále ještě neexistují téměř žádná řešení pro třífázové nouzové napájení prostřednictvím akumulátoru. To teď chceme změnit. Jsme jediným poskytovatelem, který realizuje tuto formu nouzového napájení prostřednictvím akumulátoru BYD Battery-Box HV,“ zdůrazňuje Martin Hackl, ředitel obchodní jednotky Solar Energy společnosti Fronius International GmbH.

Bezpečný, efektivní a výkonný

Akumulátory Battery-Box od společnosti BYD jsou založeny na lithium-železo-fosfátové technologii (LiFePO4), která je nejbezpečnější na trhu. Tato technologie přináší krátké doby nabíjení po celou mimořádně dlouhou životnost a zajišťuje tak vysoký podíl vlastní spotřeby. Kombinace s infrastrukturou pro nabíjení elektromobilů nebo zásobníkem tepla s regulátorem spotřeby Fronius Ohmpilot umožňuje maximální nezávislost domácnosti. Střídač Fronius Symo Hybrid bude od 1. čtvrtletí 2019 sériově kompatibilní s akumulátorem BYD Battery-Box HV a dostupný v Evropě a Austrálii.

Společnosti Fronius a BYD stvrzují své strategické partnerství
Společnosti Fronius a BYD stvrzují své strategické partnerství

FRONIUS Česká republika s.r.o.
logo FRONIUS Česká republika s.r.o.

Vyvíjíme inovativní komplexní řešení energetického systému pro rezidenční projekty s produkty Fronius. Dokonale sladěný systém výroby elektřiny vytápění, elektromobility, skladování energie, doplněný digitálními nástroji pro monitoring a analýzu systémů. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.