logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Haidy ziskává cenu MMR ČR v celostátní soutěži ČEEP 2017 za projekt moderního hotelu v Peci pod Sněžkou

Dne 20. listopadu 2018 proběhlo v Betlémské kapli slavnostní předávání titulů a dalších ocenění 16. ročníku celostátní soutěže Český energetický a ekologický projekt, stavba, inovace roku 2017. Společnost HAIDY dokázala zaujmout projektem moderního a soběstačného hotelu Hradec v Peci pod Sněžkou, za který získala cenu Ministerstva pro místní rozvoj

Reklama

Již 16. ročník soutěže probíhal pod záštitou Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR, Ministerstva průmyslu a obchodu ČR, Ministerstva životního prostředí ČR a již zmíněného Ministerstva pro místní rozvoj ČR. Organizaci zajišťovala společnost TOP EXPO CZ. Hlavní myšlenkou soutěže je představit zajímavé projekty, stavby, technologie a inovace, které se cíleně zaměřují na dosažení úspor energie a zvýšení energetické účinnosti.

Jedním z takových projektů je moderní hotel Hradec v Peci pod Sněžkou. Objekt se investoři rozhodli postavit na místě stávajícího hotelu. Nová stavba využívá centrální řídící systém HAIDY, rekuperační jednotky od společnosti PAUL – ZEHNDER s vysokou účinností eliminující tepelné ztráty a tepelné čerpadlo IVT GEO 280 země/voda. Nejmodernější technologie řízené systémem HAIDY efektivně minimalizují provozní náklady. Samozřejmostí je snadná ovladatelnost a řada promyšlených řešení od monitoringu obsazenosti pokojů až po mechanismy blokování vytápění v místnostech s otevřeným oknem. Výsledkem je energeticky soběstačná budova připravená hostům nabídnout jedinečný komfort a maximální bezpečnost.

Pro společnost HAIDY je vítězství ceny Ministerstva pro místní rozvoj v soutěži ČEEP 2017 v kategorii projektů, staveb a technologií poctou a důkazem rostoucího zájmu o chytrá řešení nejen v oblasti domácností, ale také komerčních objektů.

haidy hotel
 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.