logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Oběhové čerpadlo ALPHA3

Řada oběhových čerpadel ALPHA nabízí spolehlivé a úsporné řešení pro Váš rodinný dům. Inovovaná čerpadla ALPHA2, ALPHA3 navíc umožňují jednoduché hydronické vyvážení soustavy.

Tepelné čerpadlo ALPHA3
Oběhové čerpadlo ALPHA3

  • ALPHA1 L je naše univerzální čerpadlo pro modernizace a výměny. Je ideální volbou pro záměny čerpadel, při nichž potřebujete především spolehlivé, úsporné a bezproblémové oběhové čerpadlo.

  • ALPHA2 je nejúspornější čerpadlo na trhu, funguje v několika režimech provozu a umožňuje jednoduché hydronické vyvážení soustavy podle průtoku pomocí aplikace Grundfos GO Balance a ALPHA Reader*.

  • ALPHA3 zvyšuje laťku v oblasti domácích oběhových čerpadel. Instalace čerpadla a uvedení do provozu nebyly nikdy rychlejší a jednodušší, než s čerpadlem ALPHA3. Pomocí aplikace GO Remote lze čerpadlo sledovat přímo z Vašeho mobilního telefonu, nastavovat provozní parametry a mít přehled o aktuálním stavu čerpadla.

Chcete získat základní přehled o čerpadlech řady ALPHA nebo prodejní argumenty? PDF ke stažení a další informace k řadě najdete na webových stránkách www.grundfos.com


Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.