logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Získejte typový projekt rodinného domu zdarma

Dům jedním tahem nabízí svým zákazníkům typové projekty rodinných domů ZDARMA. Vyberte si z katalogu úsporných, nebo nízkoenergetických a pasivních domů!

Získejte typový projekt rodinného domu ZDARMA

Dům jedním tahem nabízí zákazníkům kompletní typové projekty svých montovaných domů z keramického betonu zcela ZDARMA. Stačí si objednat dům ve fázi hrubé stavby, nebo domu k dokončení a typový projekt je váš!

Ve 2 katalozích Dům jedním tahem najdete celkem 33 propracovaných projektů úsporných i nízkoenergetických a pasivních rodinných domů, které vznikaly na základě nejčastějších požadavků zákazníků DJT. I přes to, že se jedná o projekty typové, je možné je upravit dle individuálního přání zákazníka. K nejčastějším požadavkům na úpravu typového projektu patří:
  • přístavba garáže
  • zrcadlové převrácení půdorysu
  • úpravy vnitřních dispozic (posunutí oken, příček apod.)
  • nebo individuální volbu vytápění

Prohlédněte si typové domy Dům jedním tahem: 25 úsporných rodinných domů a 8 nízkoenergetických (pasivních) rodinných domů. Pokud vás osloví, neváhejte kontaktovat obchodně-technické poradce DJT , kteří vám budou nápomocni při zodpovídání vašich otázek, zajistí prohlídky referenčních domů i probíhajících staveb apod.

Více na www.dumjednimtahem.cz
LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.
logo LIAPOR | Lias Vintířov, lehký stavební materiál k.s.

Společnost Lias Vintířov, lehký stavební materiál, k. s. vyrábí kompletní sortiment stavebních materiálů LIAPOR pro hrubou stavbu. Základním materiálem pro jejich výrobu je lehké keramické kamenivo Liapor, které nahrazuje běžné přírodní kamenivo.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.