logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Štěpka z jabloně a ořechu - užijte si grilování i v zimě

Dnes v neděli o "palivu" trochu netradičně - s novou udící pistolí a kouřem z dřevěné štěpky jabloně nebo bílého ořechu značky Sage Smoking Gun BSM600 docílíte dokonalého zauzení masa nebo zeleniny.

Reklama


Sage Smoking Gun BSM600

Užijte si grilování i v zimě! S novou udící pistolí značky Sage Smoking Gun BSM600 docílíte dokonalého zauzení masa nebo zeleniny. Kouř ze dřevěné štěpky jabloně nebo bílého ořechu je studený a proto s ním můžete ozvláštnit i vaše oblíbené koktejly či zmrzlinu.

Doporučená cena 3190,-


Jemný kouř – zvláště ten, který pochází ze dřeva ovocných stromů nebo buku – dodává pokrmům i nápojům nádech něčeho výjimečného. Problém ovšem je, jak zařídit, aby kouř provoněl konkrétní jídlo či nápoj. To právě snadno zvládnete s udící pistolí. Toto malé vylepšení domácí kuchyně ve tvaru pistole či malé vrtačky dovede díky elektrickému zdroji z baterií (2xAA) rozpálit štěpky z voňavého dřeva v malé násypce a pomocí krátké hadice zavést kouř tam, kam potřebujete. Může to být do plastového sáčku, pod poklici hrnce či pod skleněný poklop. Lze tak ochutit už hotová jídla, aniž bychom je jinak, než zauzením změnili, protože kouř je studený. To je výhodné třeba u zauzení zmrzliny nebo ledových koktejlů.

Výrobník kouře u pistole je dvourychlostní a součástí balení jsou krom potřebných dvou kusů baterií typu AA i dvě kovové dózy se dvěma druhy dřevěných štěpek, přičemž každá dávka je na dvanáct udících cyklů. Ty z jabloně mají mírně sladkou vůni, která se hodí na zauzení jemného masa, koktejlů nebo pohárů se zmrzlinou. Dřevo bílého ořechu zase poskytuje silnou a zemitou vůni, vhodnou zejména pro hovězí nebo vepřová masa, popřípadě na zeleninu.

Recepty na zmrzlinu "Bourbon", zauzený dip, zauzené jerky

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.