logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Losování o nádrž na dešťovou vodu v hodnotě 35 000 Kč na veletrhu FOR ARCH 2018

Objednejte na veletrhu FOR ARCH 2018 na stánku 1F10 u společnosti Nicoll nádrž na dešťovou vodu a je možné, že ji budete mít zdarma, nebo jen s doplatkem. Každá objednávka bude zařazena do slosování.

Losování o nádrž na dešťovou vodu v hodnotě 35 000 Kč na veletrhu FOR ARCH 2018

Pravidla:

Do slosování budou zařazeny všechny objednávky uskutečněné na veletrhu od 18.9 do 22.9. v písemné formě. Ke každé objednávce na nádrž je vybírána záloha 1000,- Kč, která bude odečtena z finální ceny nádrže. 22.9. 2018 v 17:00 dojde na veletrhu k losování z uskutečněných objednávek. Výherce získá nárok na odběr nádrž v maximální hodnotě 35 000,- Kč s DPH. V případě dražší nádrže – rozdíl doplatí, v případě levnější rozdíl propadá. Nádrž je nutno odebrat do 30 dnů od skončení veletrhu. Doprava nádrže je zdarma. O výhře bude výherce informován ihned po slosování telefonicky a následně také emailem obdrží výherní certifikát.

Podzemní samonosné nádrže Garantia se instalují se do země se zásypem minimálně 500 mm a voda tak téměř nepodléhá zkáze vlivem vysokých teplot a světla. Plastové nádrže mají velkou výhodu z hlediska manipulace a rychlosti montáže. Nádrže Garantia mají velmi masivní monolitickou konstrukci. Jsou samonosné a není potřeba je obetonovávat. Oproti svařovaným nádržím přináší značnou úsporu na armování, bednění a vlastním betonu. Na nádrže Garantia je poskytována záruka 15 let, ale jejich životnost je prakticky neomezená.

Více informací na http://www.destovavoda.cz/novinky/19-navstivte-nas-na-veletrhu-for-arch-2018.html


Aliaxis Česká republika s.r.o.
logo Aliaxis Česká republika s.r.o.

Aliaxis Česká republika je dodavatel plastových materiálů pro přepravu médií a energií a také pro hospodaření s dešťovou vodou a odvodnění budov. Od 1. 3. 2022 došlo také k přejmenování společnosti Nicoll Česká republika s.r.o. a nyní již vystupuje na trhu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.