logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

MONETA Money Bank podporuje rozvoj výzkumu, vývoje a inovací ve výrobě

MONETA Money Bank, čtvrtá největší banka v České republice, naplňuje prostřednictvím svých produktů a služeb strategii být tradiční oporou českých živnostníků a malých a středních firem ve financování jejich potřeb.

Reklama


MONETA Money Bank díky spolupráci s významnými tuzemskými i zahraničními finančními institucemi dokáže klientům poskytnout zajímavé benefity v podobě zvýhodněných úvěrů nebo bezplatných záruk včetně možnosti jejich kombinace. Financuje rovněž projekty zaměřené na výzkum, vývoj a inovace ve výrobě, čímž výrazně podporuje konkurenceschopnost podniků ve zpracovatelském průmyslu.

V případě zájmu o bližší informace k možnostem financování výzkumných, vývojových a inovativních projektů kontaktujte:
Jana Hrubá Rypová, manažerka sektoru zpracovatelský průmysl, Komerční bankovnictví, MONETA Money Bank,
e-mail: jana.hrubarypova@moneta.cz, tel. +420 601 129 320.
Nejlepší čas je teď.

Doplnění redakce:
K tématu financování inovací si přečtěte také aktuální článek Schválené změny posilují důvěru českých inovativních firem – novinky v odpočtu na vědu a výzkum

Některé firmy od uplatňování odpočtu na VaV ustupovaly, některé v jeho využívání velmi nervózně pokračovaly. Schválené změny jsou proto velmi důležitým krokem nejen k potřebnému vylepšení již 13 let starého systému, ale hlavně k obnovení důvěry mnoha firem v jeho spravedlivé fungování.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.