logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak lze využít Grundfos Product Center při záměnách stávajících čerpadel za nová?

V mnoha budovách se stále používají stará čerpadla, i přestože jsou již dostupná nová, která jsou energeticky úspornější.

Při výběru vhodné záměny čerpadla je nezbytné zvolit čerpadlo odpovídajících parametrů, a to zejména výkonu, způsobu řízení, tlakové třídy a vestavné délky. Aby pro Vás záměna starých čerpadel byla co nejjednodušší a nové čerpadlo co nejlépe odpovídalo Vaší aplikaci, můžete využít Grundfos Product Center, kde naleznete jednoduchý záměnný katalog a veškeré potřebné technické podklady.

Díky Grundfos Product Center získáte snadný přístup k informacím, přehledný katalog výrobků, jednoduchý návrh čerpací techniky a mnoho dalšího. Grundfos Product Center je také propojen s aktuálním ceníkem, takže máte všechny aktuální informace z první ruky.



Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.
logo Grundfos Sales Czechia and Slovakia s.r.o.

Roční produkce více než 16 milionů kusů čerpadel činí ze společnosti Grundfos jednoho z předních výrobců čerpací techniky. Grundfos se dlouhodobě zaměřuje na vývoj energeticky úsporných a účinných čerpadel. Součástí výrobního sortimentu jsou čerpadla ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.