logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Přední český dodavatel dřevních pelet přichází na trh s palivem na splátky

Reklama

Největší firma v České republice dovážející dřevěné pelety a brikety rozšiřuje služby. Po dopravě paliva přímo ke kotli, pohodlném objednání přes tablet či mobil, bonusovém programu a nabídce uskladnění paliva vstupuje CDP Ivory na trh s nákupem na splátky.

Zásobit se ekologickým a ekonomickým zdrojem tepla je tak nyní pro české domácnosti zase o kousek jednodušší.

„Služba Palivo na splátky přináší snadnou a cenově dostupnou možnost pořízení dřevních pelet, briket i baleného uhlí pro ty zákazníky, kteří si nemohou dovolit zaplatit topivo na celou sezonu jednorázově. Ve spolupráci se společností Essox jsme připravili produkt „1/10 se slevou 30 % na úrocích“. Zákazník tak při objednání zboží zaplatí jednu desetinu ceny paliva, ze které mu ještě bude odečteno třicet procent, tedy 7 % z celé sumy, a zbytek v 10 splátkách. To ve výsledku znamená, že celkem přeplatí pouhých 7 %,“ vysvětluje Pavel Fohler, business development manager CDP Ivory.

O úvěr na nákup produktů společnosti CDP Ivory mohou prostřednictvím Essox požádat osoby starší 18 let s trvalým zdrojem příjmů. V případě úvěrů do 60 tisíc korun postačí 2 doklady totožnosti (občanský a například řidičský průkaz). Vše lze vyřídit on-line.


V současné době mohou navíc zákazníci využít výhodných jarních cen dřevních pelet či briket, které se drží na celoročním minimu. Rozdíl mezi jarní a zimní cenou dosahuje u některých produktů i více než 10 %. Zásobit se palivem předem, bez jednorázového zatížení finančního rozpočtu, je díky spolupráci CDP Ivory a Essox snadné a výhodné.

Více informací o možnosti koupě paliv na splátky najdete na webových stránkách www.cdp.cz

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.