logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Skupina Saint-Gobain uzavře festival Smetanova Litomyšl v Klášterních zahradách

Již sedmým rokem v řadě se skupina Saint-Gobain a její člen Saint-Gobain Adfors stali partnery festivalu v ČR. Na závěr festivalu, v sobotu 7. července uspořádá Adfors celodenní kulturní program v Klášterních zahradách.


Saint-Gobain Adfors jako jeden z největších zaměstnavatelů Pardubického kraje a největší společnost v Litomyšli dlouhodobě podporuje kulturní, sociální a sportovní projekty v regionu, je tedy na místě, že výraznou měrou podporuje také největší kulturní akci ve městě, kde sídlí.

Nejsme pouze pasivním partnerem, ale podílíme se mnoho let také na samotném programu. Adfors již před lety inicioval projekt v zámeckých zahradách, kde v poslední den festivalu organizuje kulturní program včetně přímého přenosu závěrečného koncertu z II. Zámeckého nádvoří. Vstup do zahrad pro širokou veřejnost je samozřejmě zdarma,“ říká generální ředitel Saint-Gobain Adfors Miloš Pavliš.

Na závěrečný den festivalu Smetanova Litomyšl, tj. sobotu 7. července chystá Adfors nejen přenos Velkého finále, ale také bohatý doprovodný program v Klášterních zahradách pro rodiny s dětmi.

Program:

10:00-11:00 pohádka Hrnečku vař - písničková pohádka divadla Strom

13:30-14:00 Drum circle I. - oblíbené skupinové bubnování

14:00-15:00 Lucky Joke - litomyšlská fúze jazzu blues a funky

15:00-15:30 Drum circle II. - oblíbené skupinové bubnování

16:00- 17:30 koncert Jany Kirschner

18:30-19:30 Prague Cello Quartet – Chillout koncert

19:30-19:50 Vyhlášení soutěží

20:18 Velké finále - přímý a interaktivní přenos z II. zámeckého nádvoří s diváckou soutěží

Další aktivity, které budou probíhat po celý den, jsou například dočasné tetování pro malé i velké, fotokoutek s hudební tematikou, kreativní dílna nejen pro děti, bosonohá stezka, chůze po skle, stěna otisků a další. Každý účastník si bude moci osladit odpoledne také nadýchanou cukrovou vatou.


SAINT-GOBAIN ADFORS CZ s.r.o.
logo SAINT-GOBAIN ADFORS CZ s.r.o.

Společnost ADFORS je předním výrobcem a zpracovatelem sklovláknitých pramenů v Evropě. Zaměřuje se na stavebnictví a průmyslové obory, kde nabízí řešení založená na kompletním portfoliu textilních technologií a technologií tužení s využitím sklovláknité ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.