logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bohdan Dovhanič posiluje Schneider Electric jako nový ředitel divize Industry

Společnost Schneider Electric, globální poskytovatel řešení pro průmyslovou automatizaci a řízení energií, má nového ředitele divize Industry. Do funkce nastoupil Bohdan Dovhanič, který dříve působil ve společnostech ABB a Rockwell Automation.

Bohdan Dovhanič, ochodní ředitel divize Industry Schneider Electric
Bohdan Dovhanič, ochodní ředitel divize Industry Schneider Electric

Mým úkolem je rozvíjet obchodní aktivity, které navazují na platformu Průmysl 4.0. Pomáháme partnerským firmám, aby uspěly na trzích, které se velmi rychle vyvíjejí a které jsou daleko méně stabilní než v minulosti. Čím dál větší roli hrají nové technologie, které mění zažité pořádky a podobu celých průmyslových odvětví, což se odráží i v potřebách firem na trhu práce. Náš program EcoStruxure je technologickou odpovědí na všechny tyto výzvy. Vedle toho vyjadřuje i naše hodnoty trvale udržitelného rozvoje, protože obchod se dá dělat dobře i s ohledem na životní prostředí,“ říká za Schneider Electric nový ředitel divize Industry Bohdan Dovhanič.

Posledních deset let se Bohdan Dovhanič profesně pohybuje hlavně v oblasti průmyslové automatizace. Působil mimo jiné ve společnosti Rockwell Automation jako regionální ředitel pro řízení distribučních cest ve východní Evropě, nebo ve firmě ABB, v divizi průmyslové automatizace, a to na pozici obchodního ředitele pro ČR a SR. V minulosti pracoval jako první obchodní ředitel firmy Eurotel, která uvedla na český trh mobilní telefony, a dále jako regionální ředitel ve společnosti Sara Lee Corporation, která uvedla na československý trh značky Pick-wick, Douwe Egberts, Radox a Ambi-Pur.

Po ukončení formálního vzdělání v ČR absolvoval Bohdan Dovhanič řadu zahraničních vzdělávacích programů. Za nejvýznamnější považuje manažerské programy zaměřené na vedení lidí Management Center Europe v Bruselu, marketingový program NIMA u nizozemského institutu SRM a také stáž v Kanadě zacílenou na řízení změn a organizovanou kanadskými institucemi CBIE a St. Mary´s University.

Ve volném čase se Bohdan Dovhanič věnuje rodině, horské turistice a procházkám se psem. Rád cestuje, jí středomořskou kuchyni a poslouchá hudbu všech žánrů - od Deep Purple až po francouzské baroko. Letos oslaví šedesátiny.


Schneider Electric CZ, s. r. o.
logo Schneider Electric CZ, s. r. o.

Společnost Schneider Electric je světovým expertem v ovládání energie. Svým zákazníkům a partnerům v oblastech průmyslu, energetiky, infrastruktury, IT a stavebnictví poskytuje řešení a služby pro bezpečné, spolehlivé a efektivní využívání elektrické energie.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.