logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Fermacell vstoupil do James Hardie Group

Loňská akvizice, kdy James Hardie koupil od Xella Group obchodní jednotku Fermacell, se na začátku dubna stala skutečností - Fermacell je nyní pevnou součástí James Hardie Group.

STRONGER TOGETHER: Fermacell a James Hardie se stávají jednou společností

James Hardie je světovým lídrem ve výrobě cementovláknitých desek a obkladových panelů. Fermacell je předním výrobcem sádrovláknitých desek a nabízí širokou škálu řešení požární bezpečnosti. Společně chceme růst především v Evropě a dále tak vylepšit naše nejmodernější řešení pro dřevostavby, suchou výstavbu a systémy požární bezpečnosti, čímž podpoříme také růst našich zákazníků.

Tato vysoce komplementární akvizice poskytuje společnosti James Hardie robustní platformu (v Evropě pracuje pro Fermacell cca 800 zaměstnanců), na jejímž základě může v Evropě vyvíjet smysluplný business v oblasti sádrovláknitých a cementovláknitých produktů. Nové portfolio tvoří nyní značky Fermacell (sádrovláknité a cementem pojené materiály), James Hardie (cementovláknité výrobky) a Aestuver (protipožární desky).

Fermacell GmbH, o.s. Praha reprezentuje na českém a slovenském trhu největšího evropského výrobce a dodavatele sádrovláknitých desek. Fermacell můžete najít jako součást suchých podlah, staví se z něj obvodové stěny, fasády i vnitřní příčky. Předností fermacellu jsou nízká hmotnost, vysoká pevnost a výborné protipožární a akustické vlastnosti. Díky vysoké odolnosti proti vlhkosti jsou ze sádrovláknitých desek rekonstruována bytová jádra, v bytových domech s výtahy našel fermacell vynikající uplatnění při realizaci výtahových šachet. Zdravý vzduch v interiérech pomáhají vytvářet materiály fermacell greenline.

Fermacell je dokonale komplementární s nabídkou a dlouhodobou strategií James Hardie
Fermacell je dokonale komplementární s nabídkou a dlouhodobou strategií James Hardie

Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.
logo Fermacell, James Hardie Europe GmbH, o.s.

Fermacell - systémy suché výstavby. Výroba a prodej sádrovláknitých desek fermacell®, cementovláknitých desek POWERPANEL a fasádních obkladů Hardie®. Produkty jsou určeny pro dřevostavby, nízkoenergetické a modulární domy a rekonstrukce. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.