logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Novinky Ariston na veletrhu Moderní vytápění 2015

Využijte volnou vstupenku od společnosti Ariston

ohřívač vody VELIS PLUS ovládání

Přemýšlíte nad pořízením nového ohřívače vody či kotle v nízkoenergetickém standardu, s inteligentním ovládáním, tichým, spolehlivým a bezpečným provozem?

Navštivte stánek společnosti Ariston (stánek M9) na veletrhu Moderní vytápění 2015 ve dnech 11. – 14. 2. 2015 v Praze-Holešovicích. K vidění zde budou novinky, které budou představeny v průběhu roku 2015.

Přijďte si prohlédnout například řadu malých ohřívačů vody Andris s litráží 10-15-30 l a s komfortním ovládáním či designový plochý ohřívač vody VELIS PLUS s programovatelným LCD displejem a s 5letou zárukou. Tento model ohřívače s unikátním systémem dvou nerezových nádrží je vybaven technologií, která zabraňuje zamrzání.

Vystaven bude i inovovaný model oblíbeného kotle Clas B Premium EVO – závěsný kondenzační kotel s vestavěným zásobníkem 2x20 l pro ohřev teplé vody a v neposlední řadě také závěsný kondenzační kotel s průtokovým ohřevem teplé vody GENUS PREMIUM EVO.

Stáhněte si volnou vstupenku
od společnosti Ariston na veletrh Moderní vytápění.

ARISTON VELIS boduje díky kompaktnosti, energetické úspornosti a designu pro ohřev vody


Ariston Thermo CZ s.r.o.
logo Ariston Thermo CZ s.r.o.

Ariston je globálním odborníkem v oblasti ohřevu vody a vytápění. Nabízí lidem po celém světě výrobky s italským designem, které jsou efektivním a vysoce kvalitním řešením pro jejich pohodlí.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.