logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zdají se vám některé úklidové úkoly nemožné?

Mission: Impossible je špičková filmová série, a my jsme nadšeni z tohoto partnerství. Chceme ukázat, že mnoho úklidových úkolů, které se zdají být nemožné, se s našimi výrobky stávají snadnými.

Reklama

Na oslavu nadcházejícího uvedení filmu "Mission: Impossible - Fallout" do kin odstartovala firma Kärcher rozsáhlou marketingovou kampaň. Aku stěrka Kärcher, tlaková myčka a multifunkční vysavač se objeví právě ve spojení s motivy filmů Mission: Impossible.

"Reklamní spoty ukazují, že vše lze vyřešit během mrknutí oka.", vysvětluje Bernd Rützler, výkonný viceprezident Corporate Marketing & Brand Management společnosti Alfred Kärcher GmbH & Co. KG. "Kampaň s vysokým nasazením podporuje prodej v období březen–srpen 2018."

Televizní kampaň v nejsledovanějších časech
Reklamy Kärcher představují narážky na ikonické scény z filmů
Reklamy Kärcher představují narážky na ikonické scény z filmů "Mission: Impossible", přesně jako tato scéna z TV spotu na vysokotlakou myčku.

V centru zájmu televizní kampaně stojí aku stěrka na okna, tlaková myčka a multifunkční vysavač. Jednotlivé reklamy představují narážky na ikonické scény z filmů "Mission: Impossible", jsou vtipné, zábavné a zaujmou nejen milovníky akčních filmů, ale všechny spotřebitele. Spoty jsou v ČR vysílány postupně na jednotlivé produkty - na aku stěrku Kärcher a na tlakovou myčku Kärcher Full Control.

Agentura Jung von Matt /NECKAR vtipným způsobem propojila stěžejní akční scény filmů Mission Impossible s produkty společnosti Kärcher. Do hlavních rolí obsadila obyčejné lidi, kteří se každodenně potýkají s úklidem své domácnosti a díky chytrým pomocníkům z řady výrobků Kärcher se stávají hrdinnými „úklidovými“ agenty, pro něž stejně jako pro hlavního hrdinu filmu, není žádná mise nesplnitelná a dokážou tak každou úklidovou misi lehce zvládnout. Spoty jsou podbarveny charakteristickou hudbou filmů Mission Impossible.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.