logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vyspěte se skvěle s našimi tipy pro zdravý spánek

Pořízení kvalitní postele je základ pro zdravý, nabíjející a pohodlný spánek. Někdy se ale stává, že i když máte pohodlnou a luxusní postel, tak problémy se spánkem nezmizí, protože mají jiné příčiny.

Vyspěte se skvěle s našimi tipy pro zdravý spánek

Rozhodli jsme se proto sepsat ty nejdůležitější faktory, které ovlivňují spánek, protože nám záleží na tom, aby se naši klienti vždy úžasně vyspali. Naše postele jim k tomu dávají ideální podmínky, ale jsou i další náležitosti, které musí být splněny, aby se člověk kvalitně vyspal.

Pokud máte problémy se spánkem, může to mít mnoho příčin: špatná teplota a přílišná vlhkost v místnosti, nekonečná řada vypitých šálků kávy, hlava plná starostí a další.

Abyste se ráno probouzeli odpočatí, je klíčová i délka spánku a probouzení se během té správné fáze spánku.

Chcete vědět více o této problematice a dozvědět se třeba i to, jak váš spánek ovlivní nesprávný výběr povlečení? Přemýšleli jste někdy, jak můžete zlepšit váš spánkový režim pomocí aplikací v chytrém telefonu nebo tabletu?

Všechny odpovědi na tyto otázky a ještě mnohem více se dozvíte v našem článku ZDE.


Le Chomat s.r.o.
logo Le Chomat s.r.o.

Le Chomat vyrábí a prodává luxusní kontinentální postele na míru dle vlastních návrhů. Nejluxusnější postele na našem trhu vznikají s láskou k řemeslu, s úctou k rodinné tradici a ruční výrobou za použití výhradně exkluzivních přírodních materiálů.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.