logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konference Stavby z přírodních materiálů 2018

Baobaby z.s. pořádá pro všechny příznivce přírodního stavitelství, ekologických stavebních materiálů a úsporných technologií již 5. ročník konference Stavby z přírodních materiálů 2018.

Reklama

Konference Stavby z přírodních materiálů 2018

Konference se koná 9.-11. 3. 2018 března v Kulturním Zařízení Domovina v Praze. Přednášky probíhají s tlumočením do češtiny nebo angličtiny.

Letošní ročník nabízí atraktivní program a setkání s legendou přírodního stavitelství Sun Rayem Kelley (USA), který třídenní konferenci v pátek zahájí. Ze zahraničí zavítá také stavitel a učitel Nitzan Iserovitch (Izrael), který tvoří nádherné stavby z hlíny. Na třídenní konferenci vystoupí dále uznávaní čeští a slovenští stavitelé, řemeslníci, umělci, tvůrci, architekti, projektanti a inovátoři. Bude to víkend plný přednášek, diskuzí, setkání a sdílení s komunitou lidí kolem přírodních staveb. „Zájem o přírodní stavitelství a naši konferenci roste, také proto jsme v minulém roce přemístili konferenci do větších prostor. Konference se zúčastnilo téměř 500 nadšenců především z řad architektů, projektantů, stavebních řemeslníků a budoucích stavebníků. Nový rozměr konference získala nejen díky zahraničním přednášejícím se světovým renomé, ale také díky účasti návštěvníků z celé Evropy“, sdělil organizátor konference Viktor Karlík z Baobaby z.s.

Přijďte načerpat inspiraci a kontakty pro stavbu nebo rekonstrukci v přírodním duchu! Aktuální informace, efektivní přístupy, vhodné techniky, nejlepší materiály, osobní příběhy a zkušenosti. Kromě tradičních témat jako je stavění ze slámy, hlíny nebo dřeva a bydlení v souladu s přírodou, se konference věnuje také tématice šetrného hospodaření s vodou, udržitelným technologiím a hospodaření, inovativním projektům, komunitní spolupráci, ekovesnicím a feng shui. Najdeme zde také tržiště výrobků a prezentaci firem, poradny, workshopy. Pestrý program uspokojí laickou i odbornou veřejnost, každý si najde to své. Přednáškami program konference zdaleka nekončí. Večery patří zábavě, seznamování, sdílení, příběhům, hudbě a tanci. Vystupte ze světa virtuální reality a virtuálních přátelství a přijďte se pobavit do skvělé společnosti. Vstupenky je možné zakoupit na jednotlivé dny nebo na celou konferenci.

Program a více informací.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.