logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Začaly přípravy na 29. ročník veletrhu FOR ARCH 2018

FOR ARCH 2018 zahájí největší odborné setkání svého druhu s moderovanou diskusí – TECHNOLOGICKÉ FÓRUM. Veletrh se uskuteční ve dnech 18.–22. září 2018.

Veletrh FOR ARCH 2017
Veletrh FOR ARCH 2017

Lidé se mohou těšit na sedm výstavních hal nabitých tím nejlepším, co je možné na stavebním trhu najít. Doprovodný program zaujme odbornou i laickou veřejnost.

Stavaři i zájemci o stavbu či rekonstrukci najdou vše potřebné v Hale 1, kde se prezentují jedničky na trhu v oboru stavebních prvků a materiálů, nářadí a pomůcek, projektů, poradenství a financování, ale také v Hale 2 a 3 v sekci okna, dveře, vrata a podlahy.

Obor elektrotechniky získává v posledních letech stále více prostoru, jelikož je o něj mezi návštěvníky velký zájem. V Hale 4 se pravidelně prezentují vystavovatelé z oborů elektroinstalace, inteligentní bydlení včetně audio/video, osvětlovací techniky a nově i ukládání a distribuce energií.

Novinka veletrhu FOR ARCH 2017 – obor zabezpečení nabídl návštěvníkům trendy v oblasti zabezpečovací techniky, systémů ochrany budov. Konkrétní rady týkající se ochrany objektů před vloupáním poskytovali zájemcům zástupci Ministerstva vnitra ČR se svými partnery v poradenském centru. Tématu bezpečnosti se věnovaly také stěžejní akce doprovodného programu jak pro širší, tak i pro odbornou veřejnost vč. již 2. ročníku konference Požární bezpečnost staveb. Nabídku padesáti vystavovatelů oboru elektro a zabezpečení v Hale 4 v roce 2018 ještě rozšíří technologie a prvky z oblasti protipožárního zabezpečení.

Vytápění, alternativní zdroje energie a také vzduchotechnika se představí v Hale 4 a v nové Hale 7, kde výrobci a dodavatelé vytápěcích a větracích systémů opět obsadí důležitou část veletrhu FOR ARCH. Ani v roce 2018 nebude chybět poradenské centrum a zajímavý odborný doprovodný program.

Stále oblíbenější dřevostavby najdou lidé v Hale 5. Také na ty je možné získat příspěvek z programu Nová zelená úsporám, pokud je dřevostavba postavena v nízkoenergetickém nebo pasivním standardu.

Privátní bazén, vířivka či léčivá infrasauna byly dříve známkou luxusu, dnes pronikají do běžných domácností a v Hale 5 budou opět k vidění


ABF, a.s.
logo ABF, a.s.

Společnost ABF, a.s. patří již od počátku 90. let mezi nejvýznamnější organizátory výstav a veletrhů v České republice. Svými veletrhy vytváří prostředí pro prezentaci nejnovějších výrobků, technologií a služeb. Během doby se naše veletrhy staly místem pro ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.