logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Vánoce se blíží a překrásné vánoční ozdoby od Riviéra Maison je udělají ještě krásnějšími

Přichází ta nejkrásnější část roku a my si přejeme, aby náš domov byl plný vánoční atmosféry. V čase adventním proto sháníme krásné, blyštivé a originální vánoční ozdoby, které všem vezmou dech.

Reklama

Vánoce se blíží a překrásné vánoční ozdoby od Riviéra Maison je udělají ještě krásnějšími

Riviéra Maison poskytne vše - ručně dělaný nábytek i stylové doplňky

Populární nizozemská značka Riviéra Maison nevyrábí pouze vysoce kvalitní nábytek, který je dělaný ručně, ale i mnoho skutečně zajímavých doplňků do každého stylového interiéru, které mají nezaměnitelný rukopis značky. Elmina, která je prémiovým prodejcem této značky pro Českou republiku, vám přináší vše od značky Riviéra Maison, která vznikla jako květinářství v Amsterdamu v roce 1948 a postupně dobyla svět svým unikátním sortimentem doplňků i nábytku. Protože nám začíná advent, podíváme se na vánoční ozdoby, které si Riviéra Maison pro nás nachystala na Vánoce 2017.

Originální vánoční ozdoby s duší

Pro letošní Vánoce zvolila Riviéra Maison vánoční ozdoby v něžných barvách, jemnou béžovou nebo bílou, a dodala jim luxusní vzhled pomocí stříbrné a zlaté. Každá vánoční ozdoba z nabídky Elminy je jedinečná svým nezaměnitelným designem, ve kterém se skrývá výrazný rukopis značky Riviéra Maison.

ALL I WANT FOR CHRISTMAS …
… tento nápis nese jedinečná vánoční ozdoba ve tvaru lahve, která skrývá malé překvapení!

Opravdová ozdoba z borovice
Krásná hvězda v luxusní zlaté úpravě z borovice určitě navodí tu správnou vánoční atmosféru.

Se stuhou i s nápisem Riviéra Maison
Jedinečná skleněná hvězda nesoucí hrdě název značky Riviéra Maison je zavěšena na luxusní bílé stužce, která je bílá jako sníh.

Všechny tyto krásné vánoční ozdoby a mnoho dalších naleznete na www.elmina.cz/doplnky/vanoce-2017/vanocni-dekorace-a-ozdoby .

Přejeme Vám krásný adventní čas, strávený příjemným zdobením vašeho domova.

Vaše Elmina

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.