logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

S portálem Moje Yello máte okamžitý přehled o svém odběru

V současné době má Yello pro své nové i stávající zákazníky výhodnou nabídku, například využití věrnostního programu CREEDO nebo mobilní aplikaci Yello Active

Yello Energy – útulný a hřejivý domov, kde se bude věnovat odpočinku
Yello Energy – útulný a hřejivý domov, kde se budete věnovat odpočinku


Hlavním cílem společnosti Yello Energy je poskytování výhodné energie domácnostem, aktivnější komunikace se zákazníkem a pro některé i ulehčení „temné“ oblasti energetiky.

Výhody...

Díky tomu, že nemáme kamenné pobočky, tak může nabízet výrazně zajímavější ceny a zároveň přímou odezvu přes e-mail či telefon. Navíc díky portálu Moje Yello má každý zákazník okamžitý přehled o svém odběru, a účet tak může spravovat odkudkoliv.

Skvělé bonusy...

V současné době má pro své nové i stávající zákazníky výhodnou nabídku, například využití věrnostního programu CREEDO nebo mobilní aplikaci Yello Active, která je dostupná pro zařízení Android, a díky které mohou ušetřit stávající i budoucí zákazníci, a přitom si užít zábavy.

Snadná cesta k výhodnějším energiím...

Pro ty, kteří si myslí, že přechod k jinému dodavateli je náročný, vyvedeme je z omylu. Yello Energy celé to papírování vyřídí bezplatně za své budoucí zákazníky, kteří si pak mohou užívat výhod, které jim Yello poskytne.


Yello
logo Yello

Yello je tu pro vás jako spolehlivý parťák pro elektřinu a plyn v České republice. Jsme součást Skupiny Pražská energetika. Nabízíme elektřinu a plyn za férové ceny. Naše široká paleta produktů a služeb splní všechny vaše požadavky v oblasti elektřiny ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.