logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Kotle na biomasu HAMONT spoří energii a snižují emise v obecních kotelnách

Již v několika obcích České republiky zásobují kotle na biomasu HAMONT místní obyvatele centrálním ekologickým teplem. Výsledkem je nejen podstatné zlepšení kvality ovzduší, ale i nižší náklady na vytápění a ohřev vody všech obyvatel.

Kotle na biomasu HAMONT v kotelně v Račicích
Kotle na biomasu HAMONT v kotelně v Račicích

Oproti topení ve vlastním kotli mají obyvatelé obcí pohodlnější dodávku tepla, provoz kotelny je čistší než u menších kotlů na uhlí a tuhá paliv, a lidé se mohou v oblasti s hustými lesy jednoduše zbavit nadbytečného dřeva a odpadu z něj.

CSTfire za posledních patnáct let dodal do obecních kotelen více jak 65 kotlů o výkonech 60–500 kW. Základní výhodou kotlů HAMONT je možnost přizpůsobit provoz kotle různým palivům na bázi biomasy pouze nastavením parametrů řídící jednotky.

Kotle na biomasu HAMONT jsou vyráběny ve dvou typových a výkonových řadách: 40–101 kW a 150–500 kW. Pro vyšší komfort obsluhy kotlů je pak zřizován sklad paliva s dopravníkovým systémem podle používaného paliva.

Mezi hlavní charakteristiky kotlů HAMONT patří:

  • plně automatická regulace,
  • vysoká míra komfortu,
  • bezpečnost provozu,
  • ekologie a ekonomika provozu,
  • přizpůsobitelnost přání zákazníka.

V příloze zprávy naleznete seznam realizací kotlů HAMONT v obecních kotelnách. Obrazkové ukázky referencí pak najdete na našich stránkách.




CSTfire s.r.o.
logo CSTfire s.r.o.

Výroba a prodej teplovodních automatických biomasových kotlů na štěpku, pelety, hobliny, měkké brikety, drcené dřevo zn. HAMONT 40 - 500 kW. Vysoká účinnost, GSM modul, dotykový displej, vzdálený přístup, ekonomika provozu.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.