logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Bosch Průmyslové kotle na veletrhu ISH 2017

Průmyslové kotle Bosch, které jsou součástí společnosti Bosch Termotechnika s.r.o. představí na veletrhu ISH v německém Frankfurtu největší produkt ve svém portfoliu – dvouplamencový kotel.




Dvouplamencový kotel měří impozantních 6 metrů na výšku, dosahuje výkonu až 55 000 kilogramů páry za hodinu a váží až 120 tun. Díky konstantní účinnosti v celém rozsahu výkonu se kotel využívá především u dodavatelů energií a velkých průmyslových podniků. Obří kotel bude součástí veletržního stánku Bosch – návštěvníci mohou vstoupit do jeho vnitřku a v horním patře se nachází VIP salónek.

Také v menších výkonových řadách představí Bosch několik novinek, například systém stlačeného vzduchu a tepla (CA). Zatímco konvenční kompresory jsou poháněny elektromotory a potřebují k tomu drahou elektrickou energii, kompresor od firmy Bosch je efektivně a ekologicky poháněn motorem na bioplyn nebo zemní plyn. Navíc odpadní teplo z motoru a kompresoru, může být dále využito v topném okruhu.

Regulace a připojení

Dalším nepřehlédnutelným výrobkem na veletržním stánku Bosch jsou nové high-tech regulace pro profesionální řešení, které se používají pro průmyslové kotle a kogenerační jednotky. Bosch představuje mimo jiné zařízení Control 8000, inovativní regulátor pro teplovodní kotle s intuitivním dotykovým ovládáním a velkým barevným displejem. Tato regulace přináší na trh průmyslové techniky technologii budoucnosti s atraktivním poměrem cena – výkon. Kromě možnosti jednoduchého a modulárního připojení široké škály komponent se zároveň používají i nejmodernější standardy připojení. Vzdálený systém ovládání přes internet MEC Remote je vhodný jak pro nové regulátory Control 8000, tak i pro regulace všech ostatních kotlů Bosch a kogeneračních jednotek CHP.

Navštivte virtuální kotelnu

Inovativním vrcholem stánku je 360° virtuální prohlídka kotelny. Návštěvníci mohou ve virtuální realitě vyzkoušet skutečné prostředí kotelny včetně řady modulů a komponentů i v detailech, tak jako by byli opravdu na místě.


Bosch Termotechnika s.r.o. - Průmyslové kotle
logo Bosch Termotechnika s.r.o. -  Průmyslové kotle

Společnost Bosch Termotechnika s.r.o. vyrábí a dodává: průmyslové kotle parní, horkovodní, teplovodní, kotle na biomasu a dále komponenty, příslušenství kotlů, příslušenství kotelny a náhradní díly ke kotlům. Naše služby: prodej, uvádění do provozu, ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.