logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Zahrajte si o kameru GoPro Hero+ s flamco T-plus

Pokud v rámci své instalace využijete produkt Flamco T-plus, můžete ji zúročit v naší soutěži. Stačí pořídit fotografii nové instalace, umístit ji na naše webové stránky a získat kameru GoPro Hero+.

Rozšiřovali jste před nedávnem potrubí, přidávali do provozu novou odbočku či jste připojovali další těleso? Anebo to v dohledné době máte na programu?

Pokud v rámci své instalace využijete produkt Flamco T-plus, můžete ji zúročit v naší soutěži. Stačí pořídit fotografii nové instalace T-plus a umístit ji na naše webové stránky. Autor té nejzajímavější získá kameru GoPro Hero+.

O co vše se hraje?

Každý, kdo se do soutěže zapojí, obdrží magnetickou teleskopickou svítilnu. Zároveň bude zařazen do klání o jednu ze tří kamer GoPro Hero+, jejíž součástí je startovací sada DigiPro DGS2, SanDisk MicroSDHC Extreme a pouzdro s SP příslušenstvím SP POV.

GoPro Hero+

Jedná se o vysoce kvalitní akční kameru, která je schopná pořizovat video záznamy v kvalitě 1080p při 60 fps. Vedle možnosti natáčet videa s ní lze také fotografovat v rozlišení Full HD s 8Mpx a 5 fps. Díky vodotěsnému krytu vám navíc umožní pořizovat snímky až ve 40 metrové hloubce.

Jak se do soutěže zapojit?

Na našich webových stránkách vyplňte formulář a nahrajte svou fotografii ve formátu jpg nebo jpeg do 30. dubna 2017. Mějte na paměti, že fotografie nesmí přesáhnout velikost 4 MB a že z jedné emailové adresy lze nahrát pouze jednu. Vítěze soutěže budeme následně kontaktovat v polovině května.

Hledáte inspiraci? Prohlédněte si již zaslané fotografie.

Flamco T-plus

Flamco T-plus je jedinečný produkt pro zcela bezproblémové začlenění odboček do stávajících systémů v průmyslových provozech či v nemocnicích. Jedná se o nejrychleji použitelný T-kus na světě, který umožňuje vytvářet precizní odbočky v jediném kroku, bez toho aniž by musel být systém vypuštěn nebo uzavřen. Díky tomu šetří čas a náklady.


Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)
logo Aalberts hydronic flow control (Flamco/Comap)

Skupina Aalberts, Hydronic Flow Control: značky Flamco-Meibes-Simplex pokrývají široké spektrum inovativních systémů techniky zařízení budov od instalace u zdroje tepla přes jeho distribuci až po regulaci předávání. Společnost COMAP je expertem v systémech ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.