logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Elektronický proudový měřicí převodník STWA2AH

Střídavé proudy 0-20 / 0-100 A (přepínatelné) jsou převáděny na standardní stejnosměrný signál 4-20 mA pomocí kompaktního převodníku střídavého proudu STWA2AH od ZIEHL industrie-elektronik, který má rozměry 50 x 36 x 56 mm.

Zařízení umožňuje detekci skutečných hodnot střídavého proudu. Výstupní signál může být dále vyhodnocován zařízeními s analogovými vstupy 4-20 mA. Pro možnost sledování menších proudů stačí vodič vícekrát ovinout přes modul.

Pro sledování libovolně velkých proudů může být STWA2AH jednoduše připojený v sekundárním okruhu většího proudového transformátoru se sekundárním 5A okruhem. (Kabel se ovine 4x přes převodník STWA2AH.)

Obr. 1: Kompaktní měřicí převodník pro střídavý proud
Obr. 1: Kompaktní měřicí převodník pro střídavý proud

Montáž je možná na DIN lištu nebo pomocí 2 šroubů. Výhodou je rychlé připojení vodičů zasunutím do zásuvných pružinových svorek, viz obr. 1.

Více technických informací na stránkách www.ziehl.de nebo u prodejce Ziehl-Abegg s.r.o.


Ziehl-Abegg s.r.o. Brno
logo Ziehl-Abegg s.r.o. Brno

Výrobce širokého sortimentu axiálních, radiálních, diagonálních, tangenciálních ventilátorů, výtahových pohonů. Portfolio pokrývá požadavky OEM partnerů, výrobců vzduchotechnických, chladírenských zařízení, filtračních zařízení a technologických celků. ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.