logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

REGULUS představuje novinky na výstavě Infotherma 2017

Srdečně Vás zveme k návštěvě naší expozice na výstavě INFOTHERMA 2017. Ve dnech 23. až 26. ledna 2017 nás naleznete na stánku č. 204 v pavilonu NA2.


Naši specialisté Vám poradí nejen s technickým řešením vytápění pro Vaše konkrétní potřeby, ale i s dotacemi, aby Vám neunikla příležitost pořídit úsporné topení za rozumnou cenu. Na stánku si zároveň budete moci prohlédnout několik novinek:

  • Flexibilní systém odtahu spalin REGULUSFLEX
    Ohebné plastové potrubí pro snadnou montáž spalinovodů

  • By-pass pro čerpadlové skupiny REGULUSMAT
    Nový by-pass s plovoucí zpětnou klapkou pro dochlazení kotle samotíží při výpadku elektrické energie

  • Vysoce odolné vzduchotechnické potrubí
    Potrubí s vysokou mechanickou odolností s antistatickou a antibakteriální úpravou, jež je vhodné pro náročnější aplikace v oblasti vzduchotechniky, klimatizace a vytápění.

Na stánku dále uvidíte třífázové tepelné čerpadlo EcoAir 520M s invertorem a zcela novým SCROLL kompresorem, které je vhodné pro spolupráci s fotovoltaickými elektrárnami a jeho sezónní topný faktor SCOP dosahuje až 4,5.

V průběhu veletrhu se můžete těšit i na přednášku Ing. Pavla Dufka s tématem: Tepelná čerpadla a solární ohřev v jednom systému. Přednáška se bude konat v přednáškovém sále 25.1. od 13.30 hod.


REGULUS spol. s r.o.
logo REGULUS spol. s r.o.

Regulus byl založen roku 1992 v Praze a od té doby se podařilo vybudovat stabilní ryze českou firmu, která dnes celkem zaměstnává, i ve svých dceřiných společnostech, téměř 180 kvalifikovaných pracovníků. Jedná se o dynamicky se rozvíjející firmu ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.