logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

ARMEX ENERGY má už 26 poboček, nejnovější otevřel ve Svitavách

Přední dodavatel elektřiny a zemního plynu, společnost ARMEX ENERGY dnes otevřela již svou 26. pobočku. Vedle Chrudimi jde již o druhou pobočku v Pardubickém kraji.

Reklama

Pobočka bude sloužit klientům k vyřízení záležitostí spojených s dodávkou energií, případně se změnou dodavatele energií a také ke konzultacím ohledně úspor ve spotřebě energií. Svitavská pobočka je třetí, kterou letos ARMEX ENERGY nově otevřela.

Kamenné pobočky patří k základní strategii firmy ARMEX ENERGY. „Nechceme své klienty oslovovat prostřednictvím podomních obchodníků tak, jako někteří jiní dodavatelé energií. S našimi zákazníky jednáme solidně a na vysoké úrovni a k tomu vnikání do soukromí určitě nepatří,“ řekl výkonný ředitel ARMEX ENERGY Ing. Jan Nesměrák. I v letošním roce ARMEX ENERGY pokračuje v plánu otevírání nových poboček. V uplynulých týdnech otevřela firma pobočku v Přerově a nedávno i v Olomouci.

Také pobočka ve Svitavách si zakládá na kvalitě obsluhy zákazníků. „Ve Svitavách, stejně jako ve všech našich pobočkách, máme speciálně vyškolené spolupracovníky. Ti stávajícím klientům poskytují poprodejní servis, ale třeba jim také radí, jak ušetřit za energie a optimalizovat spotřebu ve své firmě či domácnosti, a to přímo podle konkrétní situace. Novým zájemcům pak pomáhají s přechodem k novému dodavateli energií,“ vysvětlil Ing. Jan Nesměrák. Připomněl také, že díky dnes otevřené pobočce firma ARMEX ENERGY ve Svitavách vytvořila dvě nová pracovní místa.

Firma v současné době provozuje 26 kamenných poboček, vedle střední a jižní Moravy také ve východních, severních a středních Čechách. ARMEX ENERGY dodává elektřinu a zemní plyn především domácnostem, ale i firmám a dalším organizacím. Letos plánuje rozšířit tento počet o tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se pohybují na úrovni 1,4 miliardy korun.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.