logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Jak získat slevy na energiích za body

Aplikace Yello Active Vám přináší výběr míst pro aktivní trávení volného času, ať už s rodinou, s přáteli, nebo sami. Stáhnout si ji můžete zdarma. Kromě tipů a informací Vám nabízí možnost sbírat body, díky kterým dostanete slevu na energie od Yello Energy.

Za každé z vybraných míst, které navštívíte, získáváte 3 250 bodů, které se rovnají 50 Kč. Body mají neomezenou trvanlivost. Maximální sleva, kterou můžete v jednom roce uplatnit, je 1 500 Kč na ročním vyúčtování ze silové elektřiny nebo komodity plynu. Pokud uplatníte slevu 1 500 Kč, ale cena Vámi spotřebované elektřiny či plynu bude jen 1 000 Kč, zbylých 500 Kč Vám automaticky odečteme z vyúčtování následující rok.


  • Abyste slevu uplatnili, přihlaste se do Moje Yello, kde ji můžete rozdělit mezi jednotlivá odběrná místa.
  • Využívat aplikaci a sbírat body můžete, i když nejste zákazníkem Yello Energy.
  • Pokud k Yello přejdete později, nasbírané body můžete ihned uplatnit.

Zjistěte více o našich výhodách, spočítejte si svoji úsporu online na www.yello.cz nebo nás kontaktujte na zákaznické lince 840 555 777.


Yello
logo Yello

Yello je tu pro vás jako spolehlivý parťák pro elektřinu a plyn v České republice. Jsme součást Skupiny Pražská energetika. Nabízíme elektřinu a plyn za férové ceny. Naše široká paleta produktů a služeb splní všechny vaše požadavky v oblasti elektřiny ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.