logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

21. ročník soutěže Rozpočtujeme s Callidou se blíží

Rok se s rokem sešel a je tu opět soutěž! Rozpočtujeme s Callidou, tak se jmenuje soutěž pro studenty, která si už nastálo našla místo v jarním kalendáři akcí středních a vysokých škol.

Toto klání studentů pravidelně pořádá společnost Callida, s. r. o. ve spolupráci s katedrou ekonomiky a řízení ve stavebnictví, Fakulty stavební ČVUT Praha, a letos se koná již 21. ročník. Soutěž je rozdělená do dvou kategorií.

  • Ve středu 6. 4. 2016 se utkají střední školy z celé České republiky. V tomto ročníku středoškoláci poměří své znalosti při sestavování či kontrole stavebního rozpočtu.
  • Den na to, 7. 4. 2016, své znalosti z oblasti rozpočtování prověří vysokoškolští studenti z ČVUT Praha a VUT Brno Soutěžní zadání připravuje zkušená rozpočtářka s více než dvacetiletou praxí v oboru Helena Kalivodová.

Pro studenty je to jedinečná příležitost srovnání svých znalostí se svými souputníky z ostatních škol a možnost vyhrát i hodnotné ceny, které čekají na tři nejlepší. Pro všechny účastníky je pak v předvečer soutěže zajištěný kulturní program – návštěva představení v pražském divadle ABC. Nezbývá než popřát všem hodně úspěchů v soutěži.

Partneři soutěže jsou Baumit, Českomoravský beton a. s. a VAPIS stavební hmoty s. r. o.


Callida, s.r.o.
logo Callida, s.r.o.

Zjednodušujeme přípravu a realizaci projektů především ve stavebnictví. Naše služby a produkty jsou určené firmám všech velikostí, které mají zájem zlepšit práci s daty a informacemi. Vyvíjíme a poskytujeme systémy, které pomáhají v jakékoli fázi životního ...

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.