logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Novinky ze světa dodavatelů elektřiny a plynu

ARMEX ENERGY otevírá již 24. pobočku, tentokrát v Přerově. RWE od května zlevní zemní plyn o dalších 10 %.

Reklama

ARMEX ENERGY otevírá již 24. pobočku, tentokrát v Přerově

Svou už 24. pobočku dnes otevírá přední dodavatel elektřiny a zemního plynu, společnost ARMEX ENERGY. Klienti si zde budou moci vyřídit všechny záležitosti spojené se změnou dodavatele energií nebo i získat odborné rady o možnostech úspor energií v domácnosti. Pobočka je první z pěti, které společnost letos plánuje otevřít.

„Na naší nové pobočce budou speciálně vyškolení zaměstnanci klientům radit, jak mohou ušetřit za energie, jak správně nastavit jističe, a to přímo podle konkrétní situace v jejich bytě či domu. Zároveň budeme zákazníkům pomáhat s přechodem k novému dodavateli energií, nebo poskytovat informační servis stávajícím zákazníkům,“ vysvětluje vedoucí nové pobočky Milan Sivera. Ten také připomněl, že díky dnes otevírané pobočce firma ARMEX ENERGY v Přerově vytvořila dvě nová pracovní místa.

ARMEX ENERGY tak má po dnešku už 24 poboček po celé republice a další alespoň čtyři ještě letos chystá otevřít. „Budování kamenných poboček patří k základní strategii fungování naší společnosti. Rozhodně nechceme jít cestou podomních obchodníků, tak jako ostatní alternativní dodavatelé energií. Nechceme svým klientům vnikat do soukromí, ale naopak je přivítat u nás. Věříme totiž, že slušnost, solidnost a také vysoká úroveň při jednání se zákazníky se vždycky vyplatí,“ řekl ředitel ARMEX ENERGY Jan Nesměrák.

Firma v současné době provozuje 24 kamenných poboček, vedle střední a jižní Moravy také ve východních, severních a středních Čechách. ARMEX ENERGY v současné době dodává elektřinu a zemní plyn zhruba 35.000 zákazníků, z čehož většinu tvoří domácnosti. Letos plánuje získat další tisíce nových zákazníků. Tržby společnosti se pohybují na úrovni 1,3 miliardy korun.

RWE od května zlevní zemní plyn o dalších 10 %

Zákazníci RWE se brzy dočkají už druhého snížení cen zemního plynu v tomto roce. Od května cena plynu v základním ceníku klesne o dalších zhruba 10 % díky nízkým cenám na burzách.

RWE už od ledna odměňuje zákazníky na základním ceníku speciální prémií. Zákazníkům, kteří plynem topí, klesla cena o téměř 6 %. Těm, kteří na plynu jen vaří, se cena snížila dokonce o 13 %.

Komentář: Je potřeba rozlišovat mezi prémií, což je odměna a není na ni nárok a skutečným zlevněním, kdy se mění ceník a kdy ceny se snižují pro všechny zákazníky bez speciálních zásluh.

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.