logo TZB-info

estav.tv nový videoportál

Reklama

Konference Bezpečná škola 2016

Otázkou komplexního zajištění bezpečnosti ve školách, maximální možné ochrany žáků, pedagogů i návštěvníků škol nejen před útoky tzv. šílených střelců, ale i před vandalismem nebo krádežemi se zabývá celodenní Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2016

Reklama

Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2016, která se uskuteční dne 26. května 2016 v prostorách Národní technické knihovny v Praze 6.

Cílem konference je rozšíření znalostí a seznámení zástupců škol a jejich zřizovatelů, pracovníků státní správy a samosprávy (kraje, města, obce) s možnostmi financování, normami, ale i technickými možnostmi a podmínkami při komplexním zabezpečení školských zařízení“, sděluje Aleš Beneš, ředitel společnosti Mascotte s. r. o., která stojí za kompletní organizací konference.

Záštitu nad odbornou konferencí převzalo Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy České republiky a Mgr. Tomáš Zatloukal, ústřední školní inspektor (ČŠI). Spolupracujícími odbornými partnery konference jsou Ministerstvo vnitra České republiky, Cech mechanických zámkových systémů ČR a Unie školských asociací ČR – CZESHA.

Konference BEZPEČNÁ ŠKOLA 2016 je volným pokračováním a navázáním na úspěšný projekt z roku 2015, který se setkal s mimořádným zájmem odborné veřejnosti, především z řad ředitelů škol všech stupňů, zúčastnilo se jí 170 posluchačů!

 
 

Reklama


© Copyright Topinfo s.r.o. 2001-2024, všechna práva vyhrazena.